GreenF Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Zdravím, potřeboval bych zjistit převodový poměr Škody Fabie II 1.2 HTP nevěděl by někdo ? modelový rok 2009 (44kW) Hledal jsem snad všude, ale nenašel jsem. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Najdeš to v dílenské příručce v části o převodovkách. K příručce se dostaneš v sekci "Ostatní" - je tam na to téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenF Vloženo 13. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Tohle by měla být ona ne ? LNR 1,2l /44kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 To se ptáš mě? Já nevím jaký kód převodovky tam máš, to se musíš podívat do svého auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenF Vloženo 13. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 ? Měla by to být ona. Jinak je to čistě orientačně formou výpočtu. Potřeboval jsem ještě vědět Sx- čelní plochu vozidla a Cx- součinitel odporu, ale našel jsem to na jiné stránce. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 budeš si měřit výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenF Vloženo 15. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 (editace) Výkon bude strašně velikej proto jsem vybral toto auto :D Editováno: 28. Listopad 2018, autor: GreenF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenF Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Nevíte kde se dá sehnat ještě dyno graph pro toto auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Nechtěl bys nám konečně říct, co vůbec řešíš? Nebo o co usiluješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenF Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Je to do školy jinak bych to samozřejmě nedělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.