freestyler75 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Zdravím všechny, potřebuji poradit jak otevřít vůz, ve kterém se nenachází autobaterie a vše je uzamčeno. Stalo se mi to včera, vyndal jsem baterii, že si ji dobiji. Vše jsem předtím pečlivě zamkl, i kapotu, jelikož bydlím na sídlišti... Teď nevím jak se dostat do auta. Fabia III, keyless. Předem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Co takhle začít tím si přečíst návod k autu. Jinak vezmeš klíč, vyklopíš, sundáš krytku na klice u řidiče a auto odemkneš. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestyler75 Vloženo 14. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Ahoj, popis sundání krytky na klice u řidiče je v návodu? Díval jsem se, asi špatně??? jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Ano vše je v návodu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestyler75 Vloženo 14. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Tak jo, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Život je hledání. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.