Přejít na obsah

osvětlení kliček

Radek Otmar

Doporučené příspěvky

Moc hezké, ale je to také k něčemu ?

Resp. dost se obávám, že to bude svítit příliš málo.

Též se do toho chci pouštět, už to mám nasypáno doma ..

Slouzi to predevsim k orientaci aby lidi keri neznaji auto nasli kliku, takze neni nutne aby to osvetlovalo pulku auta.

Sviti to tak akorat. Pokud se ti bude zdat ze to sviti malo, neni problem dat vice ledek ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc hezké, ale je to také k něčemu ?

Resp. dost se obávám, že to bude svítit příliš málo.

Též se do toho chci pouštět, už to mám nasypáno doma ..

Slouzi to predevsim k orientaci aby lidi keri neznaji auto nasli kliku, takze neni nutne aby to osvetlovalo pulku auta.

Sviti to tak akorat. Pokud se ti bude zdat ze to sviti malo, neni problem dat vice ledek ;)

No asi jsem se blbě vyjádřil.

Myslel jsem, zdali je to plexisklo na něco.

Resp. vypadá to zajímavě, ale je to nový experiment, tak se ptám, zdali jsi tím dosáhl opravdu kýženého efektu a popř. mohl dát fotky.

Dle toho, si zvolím cestu řešení...

Odkaz ke komentáři

jeste to nemam hotove

mel jsem trosku vice prace v praci, takze jsem nemel cas

taky jsem bloumal nad tim jak to udelat bez toho abych si na to musel pritahnout dalsi draty odnekud aby to svitilo porad stejne nezavisle na nastaveni podsvetleni tlacitek

zjistil jsem ze tam je pulsni regulace, takze pomoci diody, kondiku, odporu a ledky dosahnu toho ceho chci

mel jsem to v aute jen tak na zkousku a je to presne to co chci

sviti to, ale ne bodove jako ledka

pokud na to nespechas tak to snad do konce roku stihnu dodelat

asi to znas sam, ke konci roku maji firmy penize a potrebujou je utratit, takze mame zakazek ze nevime kam driv skocit

az to bude, tak se muzem klidne nekdy sejit a muzes to skouknout v realu

tusim ze jsi z havirova, ja jsem z rychvaldu

Odkaz ke komentáři

jeste to nemam hotove

mel jsem trosku vice prace v praci, takze jsem nemel cas

taky jsem bloumal nad tim jak to udelat bez toho abych si na to musel pritahnout dalsi draty odnekud aby to svitilo porad stejne nezavisle na nastaveni podsvetleni tlacitek

zjistil jsem ze tam je pulsni regulace, takze pomoci diody, kondiku, odporu a ledky dosahnu toho ceho chci

mel jsem to v aute jen tak na zkousku a je to presne to co chci

sviti to, ale ne bodove jako ledka

pokud na to nespechas tak to snad do konce roku stihnu dodelat

asi to znas sam, ke konci roku maji firmy penize a potrebujou je utratit, takze mame zakazek ze nevime kam driv skocit

az to bude, tak se muzem klidne nekdy sejit a muzes to skouknout v realu

tusim ze jsi z havirova, ja jsem z rychvaldu

Žádný výmluvy !

Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový !

:smich:

Odkaz ke komentáři

Tak uz to mam fertig

ted jsem to dodelal (15:20), jsem zvedavy jak to bude vypadat ve tme, ale uz ted se mi to libi

edit:

Ted jsem se na to byl podivat (20:50). A dle meho to vypada super. Jenom budu muset trosku stahnout tu na dverich ridice bo to bude rusit pri jizde.

Takze jestli se chcete nekdo prijet podivat tak napiste na icq. Fotky nebudou, protoze mi to fotak nevezme

Editováno: , autor: xhans69
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Žádný výmluvy !

Toz co chces se na to mrknout?

jj, určitě, když jsi z OVY.

Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo.

Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Žádný výmluvy !

Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo.

Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti?

Já jsem pro ..

Odkaz ke komentáři

Žádný výmluvy !

Já jsem pro ..

Tak mi pošli tvoje číslo mobilu na můj email. Zítra budu volat Whitekovi, tak ti taky zavolám B)

Odkaz ke komentáři

Žádný výmluvy !

Já jsem pro ..

Tak mi pošli tvoje číslo mobilu na můj email. Zítra budu volat Whitekovi, tak ti taky zavolám B)

Předběžně bych navrhl tento pátek v 17 hodin na pumpě SHELL ul.Místecká ve směru na Frýdek-Místek. Při vjezdu vpravo je takové malé parkoviště ;)

Odkaz ke komentáři

Žádný výmluvy !

Já jsem pro ..

Předběžně bych navrhl tento pátek v 17 hodin na pumpě SHELL ul.Místecká ve směru na Frýdek-Místek. Při vjezdu vpravo je takové malé parkoviště ;)

Souhlas. Mé číslo máš na mejlu.

Odkaz ke komentáři

@ignac & whitek & dkx

jestli neprijedu do 17:15 tak neprijedu vubec

sry, ale zitra zapiname rozvodnu a jelikoz je to v patek, pred svatkama, pred volnem taxe urcite objevi problemy o kterych urciti lidi budou vedet minimalne 3 tydny, ale nepovazovali to za dulezite nekomu sdelit, takze to vidim ze tam asi zatmime.

Ale jestli ne tak v 17:00 na shelce

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...