xhans69 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Jen tak predbezne, jeste na tom pracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 a rozsvicene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 a rozsvicene Co tam máš? Světlovodivý plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Otazka pro Zajdu, mam OI, MR97, pujde do ni namontovat stropni svetlo ze Supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Otazka pro Zajdu, mam OI, MR97, pujde do ni namontovat stropni svetlo ze Supa? Sice nejsem Zajda,ale odpovědět mohu Jde i do předfaceliftu,jenom je třeba zvětšit otvor ve stropnici.Původní lampička je menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Co tam máš? Světlovodivý plast? obycejne pruhledne plexi a svitim na to ledkou zespod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jen tak predbezne, jeste na tom pracuju Moc hezké, ale je to také k něčemu ? Resp. dost se obávám, že to bude svítit příliš málo. Též se do toho chci pouštět, už to mám nasypáno doma .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Moc hezké, ale je to také k něčemu ?Resp. dost se obávám, že to bude svítit příliš málo. Též se do toho chci pouštět, už to mám nasypáno doma .. Slouzi to predevsim k orientaci aby lidi keri neznaji auto nasli kliku, takze neni nutne aby to osvetlovalo pulku auta. Sviti to tak akorat. Pokud se ti bude zdat ze to sviti malo, neni problem dat vice ledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Moc hezké, ale je to také k něčemu ?Resp. dost se obávám, že to bude svítit příliš málo. Též se do toho chci pouštět, už to mám nasypáno doma .. Slouzi to predevsim k orientaci aby lidi keri neznaji auto nasli kliku, takze neni nutne aby to osvetlovalo pulku auta. Sviti to tak akorat. Pokud se ti bude zdat ze to sviti malo, neni problem dat vice ledek No asi jsem se blbě vyjádřil. Myslel jsem, zdali je to plexisklo na něco. Resp. vypadá to zajímavě, ale je to nový experiment, tak se ptám, zdali jsi tím dosáhl opravdu kýženého efektu a popř. mohl dát fotky. Dle toho, si zvolím cestu řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 jeste to nemam hotove mel jsem trosku vice prace v praci, takze jsem nemel cas taky jsem bloumal nad tim jak to udelat bez toho abych si na to musel pritahnout dalsi draty odnekud aby to svitilo porad stejne nezavisle na nastaveni podsvetleni tlacitek zjistil jsem ze tam je pulsni regulace, takze pomoci diody, kondiku, odporu a ledky dosahnu toho ceho chci mel jsem to v aute jen tak na zkousku a je to presne to co chci sviti to, ale ne bodove jako ledka pokud na to nespechas tak to snad do konce roku stihnu dodelat asi to znas sam, ke konci roku maji firmy penize a potrebujou je utratit, takze mame zakazek ze nevime kam driv skocit az to bude, tak se muzem klidne nekdy sejit a muzes to skouknout v realu tusim ze jsi z havirova, ja jsem z rychvaldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 jeste to nemam hotovemel jsem trosku vice prace v praci, takze jsem nemel cas taky jsem bloumal nad tim jak to udelat bez toho abych si na to musel pritahnout dalsi draty odnekud aby to svitilo porad stejne nezavisle na nastaveni podsvetleni tlacitek zjistil jsem ze tam je pulsni regulace, takze pomoci diody, kondiku, odporu a ledky dosahnu toho ceho chci mel jsem to v aute jen tak na zkousku a je to presne to co chci sviti to, ale ne bodove jako ledka pokud na to nespechas tak to snad do konce roku stihnu dodelat asi to znas sam, ke konci roku maji firmy penize a potrebujou je utratit, takze mame zakazek ze nevime kam driv skocit az to bude, tak se muzem klidne nekdy sejit a muzes to skouknout v realu tusim ze jsi z havirova, ja jsem z rychvaldu Žádný výmluvy ! Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 (editace) Tak uz to mam fertig ted jsem to dodelal (15:20), jsem zvedavy jak to bude vypadat ve tme, ale uz ted se mi to libi edit: Ted jsem se na to byl podivat (20:50). A dle meho to vypada super. Jenom budu muset trosku stahnout tu na dverich ridice bo to bude rusit pri jizde. Takze jestli se chcete nekdo prijet podivat tak napiste na icq. Fotky nebudou, protoze mi to fotak nevezme Editováno: 9. Prosinec 2006, autor: xhans69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Ja tu zase mam opticky kabel asi 50cm a taky premyslim o nejakem podsviceni. Staci mala dioda a na druhem konci kablu to take sviti - vsak to znate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? jj, určitě, když jsi z OVY. Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? jj, určitě, když jsi z OVY. Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo. Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? jj, určitě, když jsi z OVY. Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo. Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti? Já jsem pro .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? jj, určitě, když jsi z OVY. Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo. Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti? Já jsem pro .. Tak mi pošli tvoje číslo mobilu na můj email. Zítra budu volat Whitekovi, tak ti taky zavolám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? jj, určitě, když jsi z OVY. Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo. Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti? Já jsem pro .. Tak mi pošli tvoje číslo mobilu na můj email. Zítra budu volat Whitekovi, tak ti taky zavolám Předběžně bych navrhl tento pátek v 17 hodin na pumpě SHELL ul.Místecká ve směru na Frýdek-Místek. Při vjezdu vpravo je takové malé parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Žádný výmluvy !Přestaň dělat kraviny a ať už to máš hotový ! Toz co chces se na to mrknout? jj, určitě, když jsi z OVY. Končívám tak v 16:30, to už je tma a dělám Hrabůvce .. tak když tak navrhni kde by to šlo. Já a Whitek jsme taky z Ostravy a chceme se sejít někde na pumpě a omrknout ty naše budíky. Neuděláme tedy sejšn ve čtyřech a vyměníme si zkušenosti? Já jsem pro .. Tak mi pošli tvoje číslo mobilu na můj email. Zítra budu volat Whitekovi, tak ti taky zavolám Předběžně bych navrhl tento pátek v 17 hodin na pumpě SHELL ul.Místecká ve směru na Frýdek-Místek. Při vjezdu vpravo je takové malé parkoviště Souhlas. Mé číslo máš na mejlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Tak se to tu pěkně rozmohlo,hoši,jen tak dál,já mám rozpracováno něco dost good.Jinak admine nechodí mi upozornění na odpovědi,tak se asi něco pos....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Z elektrotechnického hlediska nezáleží na tom zda to dáš na plus anebo mínus, jde jen o to aby ten odpor snížil napětí. No a káblík samozřejmě Cu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 @ignac & whitek & dkx jestli neprijedu do 17:15 tak neprijedu vubec sry, ale zitra zapiname rozvodnu a jelikoz je to v patek, pred svatkama, pred volnem taxe urcite objevi problemy o kterych urciti lidi budou vedet minimalne 3 tydny, ale nepovazovali to za dulezite nekomu sdelit, takze to vidim ze tam asi zatmime. Ale jestli ne tak v 17:00 na shelce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 zdar,tak nám to aspon popiš,jak si to postavil,jak to funguje atd. JINAK MI STÁLE NECHODÍ UPOZORNĚNÍ NA ODPOVĚD!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 zdar,tak nám to aspon popiš,jak si to postavil,jak to funguje atd.JINAK MI STÁLE NECHODÍ UPOZORNĚNÍ NA ODPOVĚD!!!!!!!!!!!!! To pláčeš na špatnym hrobě. Zkus admin sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.