Neonik Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Zdravím, jelikož mi auto přijde od jeho koupě "tvrdé" a "vrzavé", rozhodl jsem se, že se mrknu na nápravu, vyměním silentbloky, uložení a uvidím, jestli to pomůže... No a našel jsem toto.. Jestli jsem to dobře hledal, jedná se o dorazy, které by měly být odstraněny v předprodejním servise. V konečném důsledku to určitě škodu nadělalo, ložisko pružné vzpěry je rozlomené napůl manžeta na cucky a o pryžových dorazech ani nemluvě. Musím říct, že se mi teď ani nechce přemýšlet nad tím, kolik děr jsem s tím projel já a kolik jich musel projet předchozí majitel.. Jen pro info.. Auto má najet 203t km. Dosud servisováno výhradně v autorizovaném servise. Opravdu na to ty servisy tak kašlou? Bohužel, teď to asi na hlavu už nikomu nehodím, ale pak věřme servisům... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 TADY si počti v Acamově vlákně, ten to dotáhl až na výměnu auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 V takovém případě je opravdu nutné zvážit, zda-li auto prodejci nevrátit, jelikož to určitě muselo nadělat škody. To snad není ani pravda. Jedná se již o několikáté auto, které evidentně neprošlo předprodejní kontrolou u dealera. Teď vidím, že auto má najeto 200tis.km, to je teda k zamyšlení, že si první majitel nestěžoval na komfort a podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 25. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 S tím vrácením je to zajímavá myšlenka, dorazy jsem ale našel sám a osobně si nemyslím, že bych byl schopen dokázat, že tam byly po celou dobu. Zajímavé však je, že v DP se píše, že tam jsou 2-3 kusy těchto "zarážek". Já tam měl jen jednu (na každé straně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Kolik takových aut po silnicích jezdí, aniž by o tom majitelé něco tušili? Úroveň některých prodejců nepřestává překvapovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Kde bylo auto prodáno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Nějak se tu tento nešvar začíná rozmáhat. @Neonik měl jsi je jen na předku, nebo všude? I dle toho co řešil u sebe Acom by měl být takový doraz patrně jen jeden, ale třeba někdo vyvrátí. Každopádně po 200tkm s tímhle musí to auto snad už vevnitř hrát jak orchestr všemi pazvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.