jakub.v Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Chtěl bych se zeptat, zda-li se někdo náhodou nesetkal s tím, že při mírně dynamičtějších rozjezdech převážně když je motor studený se odspoda od motoru ozve nepříjemný zvuk když je spojka v záběru. Ten zvuk je těžko specifikovatelný je to takový jednozvučný pískot, který třeba tu sekundu, dvě trvá než se spojka dostane ze záběru (při cca 1500-1700 otáčkách). Byl jsem v autorizovaném servisu a tam mě dost odbyli hned po tom, co jsem řekl, že se to neprojevuje úplně pravidelně a bohužel jim to asi při testovací jízdě nenastalo. Byl bych vděčný za každý nápad, je to dost nepříjemný zvuk. Párkrát se mi to projevilo třeba i při couvání když jsem couval do menšího kopce. Citovat
z00m Vloženo 7. Prosinec 2018 Vloženo 7. Prosinec 2018 Mne to takto kvílilo tiež. Musel som vymeniť spojku. 1 Citovat
Marčas Vloženo 15. leden 2019 Vloženo 15. leden 2019 Čus borci, dělá to ložisko spojky. Máš zlomenou jednu packu držici ložisko na vypínací páce. Stává se že krátce vzpříčí a taoistické o přitlačak. V servise ti vymění celou spojkovou sadu tuším že na to bylo i TPI dělám ve škodovce tak to máš od zdroje zdar 1 Citovat
jakub.v Vloženo 15. leden 2019 Autor Vloženo 15. leden 2019 (editace) Díky moc za info! Nemáš tušení @Marčas kolik cca stojí výměna spolkové sady? Editováno: 15. leden 2019, autor: jakub.v Citovat
Marčas Vloženo 15. leden 2019 Vloženo 15. leden 2019 Pokud máš prodlouženou záruku tak zdarma , jde to na škodovku pokud auto je už staršího roku tak pocitej 12tisic matros a nějaká ta práce. No do 20tisic se jistě vylezeš ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.