Publikováno Říjen 20, 200618 r Prosím o radu studený motor po startu klepe ale když ho nechám stát na slunci a je teplo tak méne nebo vůbec. Když to takhle vysvětlím v servisu tak tomu nevěří že to není možný prý to musí klepat pořád pokud je to mechanická závada.Mám měněné hydroštely je to pořád stejný,olej je tam taky kvalitní -nemáte s tímto někdo skušenosti dík
Říjen 22, 200618 r Zdarec. Zkus se podívat na výfukoví svody jestli tam nemáš prasklinku. Sundej z nich ten plech a pořádně je prohlídni i zespoda zrcátkem.Když jsou studený tak je prasklinka roztažená a fouká to tam, když se svody ohřejou tak to přestane.
Říjen 24, 200618 r Autor Svody jsou v pohodě nic tam není. Budu ten motor asi fakt muset nechat rozhodit jsem z toho fakt Upraveno Říjen 24, 200618 r od mikyhu
Říjen 24, 200618 r Taky mně to klepe,ale po zahřátí to přestane.Mám stejný motor prasklinu jsem taky nenašel.Nemá to tak chvíli dělat u motoru 1,6 55kw?Mám najeto 86tis.ale nemam to od začátku ,je to pravidelně v servisu a olej 5w40nový +svíčky,filtrytak snad někdo poradí co se v tom vyzná.čau
Říjen 25, 200618 r Autor Klepat by to nemělo kámoš mé Felicii se stejnym motorem a ta běhá jak hodinky.Něco v tom bude
Říjen 25, 200618 r Mě když to stojí dlouho v garáži a je zima, tak po nastartování cítím taky mírné klepání.. to je normál, ale vůbec mě to netíží protože je to bestie rozežraná a má 180tkm takže má na to nárok
Říjen 26, 200618 r Taky mně to klepe,ale po zahřátí to přestane.Mám stejný motor prasklinu jsem taky nenašel.Nemá to tak chvíli dělat u motoru 1,6 55kw?Mám najeto 86tis.ale nemam to od začátku ,je to pravidelně v servisu a olej 5w40nový +svíčky,filtrytak snad někdo poradí co se v tom vyzná.čau Mě zatím neklepe. Najeto 145tis. Olej 10W40.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.