mikyhu Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Prosím o radu studený motor po startu klepe ale když ho nechám stát na slunci a je teplo tak méne nebo vůbec. Když to takhle vysvětlím v servisu tak tomu nevěří že to není možný prý to musí klepat pořád pokud je to mechanická závada.Mám měněné hydroštely je to pořád stejný,olej je tam taky kvalitní -nemáte s tímto někdo skušenosti dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zdarec. Zkus se podívat na výfukoví svody jestli tam nemáš prasklinku. Sundej z nich ten plech a pořádně je prohlídni i zespoda zrcátkem.Když jsou studený tak je prasklinka roztažená a fouká to tam, když se svody ohřejou tak to přestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 OK diky zkontroluju to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Svody jsou v pohodě nic tam není. Budu ten motor asi fakt muset nechat rozhodit jsem z toho fakt Editováno: 24. Říjen 2006, autor: mikyhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Taky mně to klepe,ale po zahřátí to přestane.Mám stejný motor prasklinu jsem taky nenašel.Nemá to tak chvíli dělat u motoru 1,6 55kw?Mám najeto 86tis.ale nemam to od začátku ,je to pravidelně v servisu a olej 5w40nový +svíčky,filtrytak snad někdo poradí co se v tom vyzná.čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Klepat by to nemělo kámoš mé Felicii se stejnym motorem a ta běhá jak hodinky.Něco v tom bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Mě když to stojí dlouho v garáži a je zima, tak po nastartování cítím taky mírné klepání.. to je normál, ale vůbec mě to netíží protože je to bestie rozežraná a má 180tkm takže má na to nárok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Taky mně to klepe,ale po zahřátí to přestane.Mám stejný motor prasklinu jsem taky nenašel.Nemá to tak chvíli dělat u motoru 1,6 55kw?Mám najeto 86tis.ale nemam to od začátku ,je to pravidelně v servisu a olej 5w40nový +svíčky,filtrytak snad někdo poradí co se v tom vyzná.čau Mě zatím neklepe. Najeto 145tis. Olej 10W40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.