Mil4n Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ahoj, mam O1, r.v. 2001 a auto je dovezeno z Nemecka. Maxidot vse pise nemecky. Poradte prosim jak na zmenu co cestiny, aby to bylo prijemnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 VAGem adresa 17 - budíky 11 přispůsobení kanál 04 hodnota 8 a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Né každé palubní přístroje toto podporujou.ale jak píše Vaša,vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Prosim ktere cislo v kanale 4 znamena anglictinu? Nebo nevite nekdo kde existuje tabulka ve ktere je presne specifikovano prirazeni cislo 5 -> jazyk svahilsky, cislo 9 - jazyk dzongkha atd? Projel sem VIS, DP a nenasel. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Prosim ktere cislo v kanale 4 znamena anglictinu? Nebo nevite nekdo kde existuje tabulka ve ktere je presne specifikovano prirazeni cislo 5 -> jazyk svahilsky, cislo 9 - jazyk dzongkha atd? Projel sem VIS, DP a nenasel. Dik co VIS? Editováno: 15. Únor 2008, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 co VIS? No pokud jsem se dival spravne tak se obavam ze tady na tomto zobrazeni ve VISu vubec nic... nejak tam nevidim tu osmicku o ktere Vasa rika ze je cestina na maxidotu o par prispevku vys :-) Souhlasim s nim, pokud ma maxidot mluvit cesky tak tam opravdu ta osmicka ma byt. Ale v kanalu 4 prizpusobeni, jak sem psal. To co jsi sem dal je kodovani budiku ktere rika do ktere oblasti sveta je auto urceno, ne? Prostredni cislo petimistneho kodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 No pokud jsem se dival spravne tak se obavam ze tady na tomto zobrazeni ve VISu vubec nic... nejak tam nevidim tu osmicku o ktere Vasa rika ze je cestina na maxidotu o par prispevku vys :-) Souhlasim s nim, pokud ma maxidot mluvit cesky tak tam opravdu ta osmicka ma byt. Ale v kanalu 4 prizpusobeni, jak sem psal.To co jsi sem dal je kodovani budiku ktere rika do ktere oblasti sveta je auto urceno, ne? Prostredni cislo petimistneho kodu jj mas pravdu, toto je lokalizace zeme, ne jazyk.. sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 jj mas pravdu, toto je lokalizace zeme, ne jazyk.. sorry Neva... stejne dik za snahu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 1. DE 2. ANJ 3, FRA 4. ITA 5. Espana 6. Portug. 8, CZ co je 7 netuším možná čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 1. DE2. ANJ 3, FRA 4. ITA 5. Espana 6. Portug. 8, CZ co je 7 netuším možná čaj Cinsky rozsypany? ;-) Supeeeeer... dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.