Publikováno Říjen 20, 200618 r Ahoj, mam O1, r.v. 2001 a auto je dovezeno z Nemecka. Maxidot vse pise nemecky. Poradte prosim jak na zmenu co cestiny, aby to bylo prijemnejsi.
Únor 15, 200817 r Prosim ktere cislo v kanale 4 znamena anglictinu? Nebo nevite nekdo kde existuje tabulka ve ktere je presne specifikovano prirazeni cislo 5 -> jazyk svahilsky, cislo 9 - jazyk dzongkha atd? Projel sem VIS, DP a nenasel. Dik
Únor 15, 200817 r Prosim ktere cislo v kanale 4 znamena anglictinu? Nebo nevite nekdo kde existuje tabulka ve ktere je presne specifikovano prirazeni cislo 5 -> jazyk svahilsky, cislo 9 - jazyk dzongkha atd? Projel sem VIS, DP a nenasel. Dik co VIS? Upraveno Únor 15, 200817 r od rtg61
Únor 15, 200817 r co VIS? No pokud jsem se dival spravne tak se obavam ze tady na tomto zobrazeni ve VISu vubec nic... nejak tam nevidim tu osmicku o ktere Vasa rika ze je cestina na maxidotu o par prispevku vys :-) Souhlasim s nim, pokud ma maxidot mluvit cesky tak tam opravdu ta osmicka ma byt. Ale v kanalu 4 prizpusobeni, jak sem psal. To co jsi sem dal je kodovani budiku ktere rika do ktere oblasti sveta je auto urceno, ne? Prostredni cislo petimistneho kodu
Únor 15, 200817 r No pokud jsem se dival spravne tak se obavam ze tady na tomto zobrazeni ve VISu vubec nic... nejak tam nevidim tu osmicku o ktere Vasa rika ze je cestina na maxidotu o par prispevku vys :-) Souhlasim s nim, pokud ma maxidot mluvit cesky tak tam opravdu ta osmicka ma byt. Ale v kanalu 4 prizpusobeni, jak sem psal.To co jsi sem dal je kodovani budiku ktere rika do ktere oblasti sveta je auto urceno, ne? Prostredni cislo petimistneho kodu jj mas pravdu, toto je lokalizace zeme, ne jazyk.. sorry
Únor 15, 200817 r jj mas pravdu, toto je lokalizace zeme, ne jazyk.. sorry Neva... stejne dik za snahu ;-)
Únor 15, 200817 r 1. DE2. ANJ 3, FRA 4. ITA 5. Espana 6. Portug. 8, CZ co je 7 netuším možná čaj Cinsky rozsypany? ;-) Supeeeeer... dekuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.