loneris55 Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Kúpil som Fabiu ll 1.6 FSI 2008 ma rozvodovu reťaz nie remeň dneska ráno som si všimol toto cvakanie keď bol motor zahriaty intenzita bola slabšia ide o reťaz alebo niake kladky alebo je to úplne normálne vopred ďakujem. VID_20181229_094321.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 1.6 FSI to určitě není, takový motor se do FII nikdy nedával. Takže je to 1.6 16V MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loneris55 Vloženo 30. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Tak sorac asi je to o MPI teda ja som nikdy nemal škodu benzín ale to nieje podstatné ide tam o iný problém zatiaľ som sa dozvedel na FB stránke že ide buď o reťaz alebo hydrostely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamal00 Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ahojky . Dobrý videjko . Tak mám ten totéž problém . Mám najeto 160 000Km , a taky nevím . I se mi zdá , že to trošku hůř táhne , ale neznatelně . Jak při horším benzínu . I ten motor je takový neklidný . Tak až budete vedět , jsem tu pro info . Když zistím čím to je , dám vedět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pav Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Čau. Taky ten stejný problém. Najeto 155 tis. Když je motor studený tak je cvakání slyšet hlavně při mírné akceleraci a nižších otáčkách. S ohřátím se to zlepší. Někde jsem četl, že to může být přesuvník ventilů, ale nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.