Josef Mokrý Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 (editace) Dobrý den, Teče mi chladící kapalina - z plastového dílu za vodní trubkou, v dolní části motoru, kde se stýká s kovovým tělem motoru. Potřeboval bych pomoci s identifikací součástky - z jedné starny vodní trubky je skříň termostatu, nevím ale k čemu je připojena vespod, nezdá se mi že je to přímo pumpa. Děkuji. Editováno: 30. Prosinec 2018, autor: Josef Mokrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 tá trubka sa napája z druhej strany do v.pumpy ...kód motora aký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Mokrý Vloženo 30. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 (editace) 6Y5; AUA,BBY,BKY Když se ale kouknu na obrázek vodní pumpy tak se mi to moc nezdá. Kam přesně má ta trubka přijít? ... není tam moc vidět https://www.autokelly.cz/Product/VP-SK122/1923728/39849642;39850140;7;4363;139215;33119418;32949179;32067377 Děkuji. Editováno: 30. Prosinec 2018, autor: Josef Mokrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Ta trubka jde do odlitku bloku motoru. Z druhé strany je přišroubovaná vodní pumpa. Odmontuješ skříň termostatu od hlavy a trubku vytáhneš. Patrně bude KO Okroužek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Mokrý Vloženo 30. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 (editace) Díky za pomoc.. ale pořád mi není jasnéco myslíte vodní pumpou. Měly by to být dva díly "těleso čerpadla chladicí kapaliny na bloku válce" a "čerpadlo chladící kapaliny". Čerpadlo chladící kapaliny najdu v eshopu bez problému i s těsněním, těleso čerpadla už ale ne. To těleso je přímo součástí bloku válce už bez žádného spoje? Pokud ano, jednalo by se doopravdy pouze o výměnu těsnění na trubce chladící kapaliny. Editováno: 30. Prosinec 2018, autor: Josef Mokrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 (editace) V 30. 12. 2018 na 20:43, Josef Mokrý napsal: AUA,BBY,BKY kód máš len jeden z týchto ..môžeš hodiť foto,odkial sa ti zdá že to tečie? Editováno: 2. leden 2019, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Mokrý Vloženo 3. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) O víkendu na to kouknu v graráži a pošlu info. Editováno: 3. leden 2019, autor: Josef Mokrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djoze Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Nazdar! Mam podobný problém.Tečie mi chladiaca kvapalina na podobnom mieste - dá sa tam dostat rukou v ľavo v zadu. Bohužiaľ zavadzá tam plastové nasávacie potrubie tak ťažko to lokalizovať .Neriešil to už niekto? Jedná sa o fabiu 1.4 16V 59kW motor BUT. Prikladám foto snád niečo napovie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenley Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna Prosím trubka co vede do pumpy je v hajzlu ale nejde vytáhnout zaboha ven co mám dělat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.