chobott Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 (editace) Tak co někdy zajít do hospody ? Praha a okolí ? @kaaka @danikd @DYXiCZ @HWSpeedy @Aleš_BX Editováno: 31. Prosinec 2018, autor: chobott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Jsem pro . Jsem nadšený fanoušek Škodovky a také jsem jí věnoval už přes 20 let svého jinak krátkého života, jako zaměstnanec (né ve výrobě) vidím do blízké budoucnosti firmy a mám pár přátel (jako každý v Ml.Bol.) od kterých čerpám zákulisní informace. Mimo to mám k dispozici takřka neomezený strojní park k výrobě čehokoliv na naše čtyřkolové miláčky. Když můžu tak pomůžu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Jsem pro Ani nevim proč mě označuješ, když s tebou trávím víc času jak doma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Taktéž Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Ahoj, já jsem z Vysočiny a Praha je celkem z ruky a navíc času je málo. Potřeboval bych, aby každý den měl tak minimálně 28 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 2. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Pro přespolní jak rad rikal nas profesor udelame online verzi hospody....staci mit notas ci telefon ci tablet a wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Pokud to bude v pracovnim dnu, idealne v utery ci ve stredu, mene idealne pondeli, nevhodne ct,pa,so,ne, tak se VELMI rad zucastnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborškoda Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Ahoj, mohu se přidat do debaty, auto vlastním cca přes 1 rok a najeto cca 208tis km r.v. 2014, potřeboval bych se zeptat zkušenější po jaké době jste měnily spojku?Já mám ještě původní:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarinen1 Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Poraďte mi, koupil jsem přes net originál držák na palubní desku na mobil typové označení 1S0035936D a teprve když přišel tak jsem zjistil že nejde nemontovat. Mám Citigo rok 2015. Nevíte na která Citigoučka patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarinen1 Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Ahoj, patří na auta po modelové péči a faceliftu :) Každopádně do starších aut lze dostat výměnou té spodní patky která je v palubovce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.