Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nesouvisi to s celnim sklem, ale ostrikovace to jsou ale svetel. Nevite nedaj se nejak vypnout pred pc ? Mam rad ciste auto ale pri ostriku to zbleje blatniky i kapotu az na okno pomalu coz vlete nechci.. nevite jak by to slo vyresit ?

Cez VSDS kódovanie sa to určite bude dať nastaviť... zvýšiť interval, prípadne aby sa ostrek svetiel zapol až po určitej dobe držania páčky ostrekovačov.. nastav si napr. 5-10sek. Akurát na zimu by to trebalo prestaviť nazad na rozumné hodnoty.

Deaktivace  ostřikovačů světel – světla se ostříknou, až když se páčka podrží xxxx ms 

Controller 09 - Central Electronics

16 - Security Access - enter 31347

10 - Adaptations

(2)-Windshield wiper-SRA Verzoegerungszeit

Nastavení prodloužení času sepnutí, výchozí hodnota je 0 max je 1500 (hodnota je v milisekundách).

• Autor

Prave v zime je mi to nejak jedno, ale v lete kdyz je vylesteny auto a chces si jen trochu striknout okno a foukne to i na svetla tak to je napytel. Tak ze pocitam stim ze by to bylo jen sezoni ;-)

Na S3 sa viac ako 1500 nedá dať? Ja mám momentálne na F3 nastavené 2500... na môj vkus je to dosť dlho na zimné obdobie.

čo som skúšal u seba, vyhovuje mi zatiaľ SRA_Verzoegerungszeit na 1000. tiež som mal 2500 a je to veľa

Pro ty, co mají OBD11 a hledali by to ... Jinak já musel dát na 0 i to, co jsem označil, jinak to nefungovalo. Pokud se nepletu, uvádí to počet ostříků předního skla, než se ostříknou světla.

Screenshot_20190105-194508_Photos.jpg

Doporucuju nastavit soucasne 0 na pocet cyklu pro ostriknuti svetel a nasledne zminene zpozdeni po stisknuti packy na 1000 nebo 1500. Fakticky se tim docili stavu, kdy clovek svetla cilene ostrikne. A to jen tehdy, kdyz chce.

• 1 rok později...

Položím dotaz sem, dá se demontovat nádobka ostřikovaču když sundám kolo a podběh jestli ji dostanu ven spodem ??

dle návodu servisního = demontáž nárazníku předního

Děkuji

Dnes jsem menil vybojky, tak jsem ti to nafotil. Melo by to jit. 

20201110_121545.jpg

20201110_121556.jpg

Děkuji, nakonec jsem nádobku měnit nemusel, zrada byla v hadici, nevím zda bych protáhnul nalevací hrdlo okolo světla, je tam malo místá

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.