Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nesouvisi to s celnim sklem, ale ostrikovace to jsou ale svetel. Nevite nedaj se nejak vypnout pred pc ? Mam rad ciste auto ale pri ostriku to zbleje blatniky i kapotu az na okno pomalu coz vlete nechci.. nevite jak by to slo vyresit ?

Vloženo

Cez VSDS kódovanie sa to určite bude dať nastaviť... zvýšiť interval, prípadne aby sa ostrek svetiel zapol až po určitej dobe držania páčky ostrekovačov.. nastav si napr. 5-10sek. Akurát na zimu by to trebalo prestaviť nazad na rozumné hodnoty.

Vloženo

Deaktivace  ostřikovačů světel – světla se ostříknou, až když se páčka podrží xxxx ms 

Controller 09 - Central Electronics

16 - Security Access - enter 31347

10 - Adaptations

(2)-Windshield wiper-SRA Verzoegerungszeit

Nastavení prodloužení času sepnutí, výchozí hodnota je 0 max je 1500 (hodnota je v milisekundách).

Vloženo

Prave v zime je mi to nejak jedno, ale v lete kdyz je vylesteny auto a chces si jen trochu striknout okno a foukne to i na svetla tak to je napytel. Tak ze pocitam stim ze by to bylo jen sezoni ;-)

Vloženo

Pro ty, co mají OBD11 a hledali by to ... Jinak já musel dát na 0 i to, co jsem označil, jinak to nefungovalo. Pokud se nepletu, uvádí to počet ostříků předního skla, než se ostříknou světla.

Screenshot_20190105-194508_Photos.jpg

Vloženo

Doporucuju nastavit soucasne 0 na pocet cyklu pro ostriknuti svetel a nasledne zminene zpozdeni po stisknuti packy na 1000 nebo 1500. Fakticky se tim docili stavu, kdy clovek svetla cilene ostrikne. A to jen tehdy, kdyz chce.

• o 1 rok později...
Vloženo

Položím dotaz sem, dá se demontovat nádobka ostřikovaču když sundám kolo a podběh jestli ji dostanu ven spodem ??

dle návodu servisního = demontáž nárazníku předního

Děkuji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...