Publikováno Říjen 21, 200618 r Může mi někdo vysvětlit, jestli musí být pravá mřížka kulatých mlhovek neuzavřená.Nelíbí se mi, když je každá jiná.Kde se dá sehnat plná mřížka? Díky
Říjen 21, 200618 r Může mi někdo vysvětlit, jestli musí být pravá mřížka kulatých mlhovek neuzavřená.Nelíbí se mi, když je každá jiná.Kde se dá sehnat plná mřížka?Díky nějak nechápu o co přesně jde, hoď nějaký foto
Říjen 21, 200618 r asi take nezoženieš original...na lavej strane je plna preto aby sa nedostala špina na klakson a na pravej strane nič take nieje tak tam nechali prieduch..jedine nejak plastom zlepiť
Říjen 21, 200618 r RLP: A smysl toho vseho???? Jak rekl profor, leva je plna kvuli klaksonu (pripadne dvoutonovy houkacce), je to ochrana pred necistotama a vodou, ale vpravo nic neni, tudiz je otevrena a proudi skrz ni vzduch - nejvice asi k brzde pp kola. Jeste dodam, ze plnou jako originalni dil rozhodne nesezenes, neexistuje. Upraveno Říjen 21, 200618 r od Maverick
Říjen 21, 200618 r presne ako Maverick piše: neexistuje btw ty vidiš normalne že je neuzavretá? alebo si to dal do laku a teraz to vidieť? u nas to jeden strekol na bielo...fuj
Říjen 22, 200618 r Autor Takže žádnou uzavřenou pravou mřížku nelze sehnat, tak ji musím nečím podlepit.Pořád nechápu, proč není už z výroby i pravá plná.Díval jsem se a nevím k čemu by přiváděla vzduch k chlazení. Mám ji černou,ale i tak mi vadí ta díra dovnitř při pohledu zepředu. Upraveno Říjen 22, 200618 r od RLP
Říjen 22, 200618 r Delej jak myslis, je to jen a jen tvoje vec. A proc neni z vyroby plna? No jsou minimalne dva duvody. 1) uspora nakladu - cim min spotrebovaneho materialu, tim levnejsi dil. Vzhledem k tomu, ze tenhle kus plastu ma kazde auto po faceliftu bez ohledu na motorizaci nebo vybavu, je podstatna uspora oproti plne zaslepce i nekolik malo eurocentu. 2) Podivej se poradne na umisteni. I tak relativne male otvory dokazi pri jizde privest slusny mnozstvi vzduchu do oblasti brzdy PP kola. Za normalnich podminek nepodstatne, v nekterych pripadech ale velmi. To uz bych ale musel zacit uvadet cisla... Upraveno Říjen 22, 200618 r od Maverick
Říjen 22, 200618 r Autor S tím šetřením souhlasím, protože každá koruna dobrá.Ale chlazení brzdového kotouče tímto průduchem,to se mi nezdá.A co potom chudák levá brzda?
Říjen 22, 200618 r Nikde jsem nerekl, ze brzdu chladis JEN timto pruduchem a tudiz by byla chudak leva nechlazena. Nicmene, namontuj cidla rychlosti a smeru proudeni vzduchu do oblasti mezi touto zaslepkou a brzdovym kotoucem PP kola, proved nekolik intenzivnich brzdeni a mer teplotu kotouce. Udelej pak totez s ucpanymi otvory a mer znovu. Uvidis. Rozepisovat celou teorii nebudu, nema to cenu. Klidne to zaslep, za bezneho provozu to nepoznas. Na zaver trosku OT a srovnani nesrovnatelneho, ale principialne to staci: Napr. BMW rady 5 E60. Standardni provedeni s M-Paketem ma predni naraznik totozne tvarovany ve srovnani se spickovym provedenim M5. Mlhovky jsou soucasti narazniku, umistene obdobne jako u Fabie. Do modelu M5 a do stejneho narazniku mlhovky objednat nemuzes. Proc? Protoze by zabraly prilis mista a nebylo by zajistene dostatecne chlazeni prednich brzd... Tolik oficialni vyjadreni BMW. Upraveno Říjen 22, 200618 r od Maverick
Říjen 22, 200618 r Autor Věřím ti,že tam proudí pěkné množství vzduchu, třeba i k brzdě, ale moc potřeba to asi není, když na druhé straně je uzavřená.Teď si vzpomínám, že jsem někde četl, že se tudy chladí něco u motoru TDI? Takže jsme už zase u korun.Proč by dělali 2 mřížky!
Říjen 22, 200618 r U TDi je v tech mistech chladic nasavaneho vzduchu. Ano, ano, mozem potvrdit chladic tam je aj pred faceliftom je to tak
Říjen 22, 200618 r Hmmm no vidíš to. třeba já si toho nikdy nevšiml Nikdy mě nenapadlo že je každá jiná....díky tobě mám brouka v hlavě Teď když budu ohýbat své tělo pod předek, tak se na to budu muset vždycky podívat...ach jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.