Dzarin Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 (editace) Ahoj, neobjednávali jste si někdo z ČR nebo Číny (25 USD) už vzpěry kapoty? Jsou funkční? Editováno: 10. leden 2019, autor: Dzarin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloq Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Ahoj, objednal, zřejmě jsou i funkční, ale po montáži na Karoqa se tlakem zavřeného tlumiče (tzn. při zavření kapoty) napíná i pant kapoty, takže se pak zvenku otevře spára mezi kapotou a blatníkem. Okamžitě to šlo ven a už to nechci ani vidět, radši tam bude klacek :-) . Vzpěry použiji, ale ne do auta ... 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Je ostuda, že Škodovka nemontuje do předražené tradice něco tak samozřejmého, jako jsou plynové vzpěry. Možná by se mohli poučit od výrobců Dacia Duster, která to má už v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloq Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Zdravím, nemůžu než souhlasit, na druhou stranu mě absence tlumičů nijak neomezuje v používání auta ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 před 14 hodinami, Karloq napsal: Zdravím, nemůžu než souhlasit, na druhou stranu mě absence tlumičů nijak neomezuje v používání auta ;-) Jasně že to nijak neomezuje, ale plynové vzpěry by byly příjemné. Proto jsem porovnával dost drahého Karoqa s Dusterem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Zkoušel už někdo aplikovat plynové vzpěry místo toho "klacku"? Co jsem viděl, tak není potřeba ani nějak invazivně zasahovat do kapoty, tj. žádné vrtání atd. Alespoň dle nabídky, kterou jsem nalezl, kde je k náhlednutí i montážní návod:https://www.milotec.net/kat-c-2-824-05-Plynove-vzpery-kapoty-motoru-Karoq-d1293.htm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Nevím, ale někde na fóru jsem četl, že se pak docela hádají s pantama na kapotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 To je problém těch čínských, pokud se nepletu. Proto bych rád věděl, jestli někdo nemá zkušenost tady s těmi z Milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Já mám ty vzpěry od Milotecu, i když na Fabii III. Montáž podle návodu v pohodě, ale potřebuješ na to 2 lidi, aby se Ti nerozhodilo lícování kapoty při montáži. Jinak ty vzpěry ačkoliv Milotec napsal, že jsou taktéž vyzkoušené a odladěné na Fabii III, tak by podle mého potřebovaly mít větší roztažnou sílu. Jsou podle mne slabší, než by bylo vhodné a při otevírání jim musím v poslední 1/4 chodu pomoci rukou aby vyjela kapota až nahoru. Ničemu to nevadí, ale že by to bylo na 100% odladěno, tak to asi ne. I přesto jsem s nimi spokojený a určitě bych si je koupil znovu, oproti té tyčce je to komfortní a pohodlné. 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Obdobne skusenost na 3kovej Octavii.Trosku drahsie,ale Milotec stoji za to.Tiez by som do nich opat siel. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Naši dostali od číňana: a v pohodě, hlavně to aspoň oproti verzi od Milotecu nezasahuje do té výplně nad blatníky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.