Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

neobjednávali jste si někdo z ČR nebo Číny (25 USD) už vzpěry kapoty? Jsou funkční?

Upraveno od Dzarin

• 4 týdny později...

Ahoj,

objednal, zřejmě jsou i funkční, ale po montáži na Karoqa se tlakem zavřeného tlumiče (tzn. při zavření kapoty) napíná i pant kapoty, takže se pak zvenku otevře spára mezi kapotou a blatníkem. Okamžitě to šlo ven a už to nechci ani vidět, radši tam bude klacek :-) .

Vzpěry použiji, ale ne do auta ...

• 4 měsíce později...

Je ostuda, že Škodovka nemontuje do předražené tradice  něco tak samozřejmého, jako jsou plynové vzpěry. Možná by se mohli poučit od výrobců Dacia Duster, která to má už v základu.

Zdravím, nemůžu než souhlasit, na druhou stranu mě absence tlumičů nijak neomezuje v používání auta ;-)

před 14 hodinami, Karloq napsal:

Zdravím, nemůžu než souhlasit, na druhou stranu mě absence tlumičů nijak neomezuje v používání auta ;-)

Jasně že to nijak neomezuje, ale plynové vzpěry by byly příjemné. Proto jsem porovnával dost drahého Karoqa s Dusterem.

• 1 rok později...

Nevím, ale někde na fóru jsem četl, že se pak docela hádají s pantama na kapotě.

To je problém těch čínských, pokud se nepletu. Proto bych rád věděl, jestli někdo nemá zkušenost tady s těmi z Milotecu.

Já mám ty vzpěry od Milotecu, i když na Fabii III. Montáž podle návodu v pohodě, ale potřebuješ na to 2 lidi, aby se Ti nerozhodilo lícování kapoty při montáži. Jinak ty vzpěry ačkoliv Milotec napsal, že jsou taktéž vyzkoušené a odladěné na Fabii III, tak by podle mého potřebovaly mít větší roztažnou sílu. Jsou podle mne slabší, než by bylo vhodné  a při otevírání  jim musím v poslední 1/4 chodu pomoci rukou aby vyjela kapota až nahoru. Ničemu to nevadí, ale že by to bylo na 100% odladěno, tak to asi ne. I přesto jsem s nimi spokojený a určitě bych si je koupil znovu, oproti té tyčce je to komfortní a pohodlné. 

Obdobne skusenost na 3kovej Octavii.Trosku drahsie,ale Milotec stoji za to.Tiez by som do nich opat siel.

• 6 měsíců později...

Naši dostali od číňana:

a v pohodě, hlavně to aspoň oproti verzi od Milotecu nezasahuje do té výplně nad blatníky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.