Manian Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Mám problém při zařazení zpátečky nesvítí couvací světla a to mám vyměněný spínač zpátečky či jak se tomu nadává. Nevíte někdo kde může být problém? Prosím o pomoc Editováno: 10. leden 2011, autor: Manian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sikkin Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Mam ten samý problém na OII. při zařazení zpátečky nesvítí ani jedno zp. světlo. Kontrola pojistek i žárovek, konektory OK... Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 No v prvý řadě je potřeba změřit zda jde do spínače napětí.Pokud ano tak bude třeba proměřit funkčnost spínače.A pokud i ten je funkční proměřit průchodnost k zadním světlům. Pokud nebude napětí je to jasný je přerušenej kabel. A pokud bude tak na kabeláži jsou kostřící body je třeba je překontrolovat a dotáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Tak ten problém jsem měl také.Do žárovky napětí nešlo a tak jsem hledal a našel.Špatný kontakt na svorkovnici BSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
13131313 Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat kde v Octavii II objevím tu svorkovnici? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Jednotka BSG se nachází pod volantem. Je třeba odmontovat všechny plastový části (schránky), vypínač světel, lišty (pořadí je jiné - už to tu někde je hledej) pak se podívej pod volant a uvidíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 A co když to dělá jenom někdy, nefunguje ani asistent. Pípne to, pak znovu a znovu a v tu chvíli nejde zpátečka a ani asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak přesně tento problém, co popisuje Peeetrs, se mi nyní objevil na voze. Občas zpátečky svítí, občas ne a občas jen problikávají. V návaznosti na to buď funguje či ne i zpětný asistent. Všiml jsem si, že je to závislé i na nastartování motoru a otáčkách => kolísání napětí. Občas se stane, že zařadím zpátečku, světla svítí, asistent funguje. Pak přidám plyn a najednou (v závislosti na otáčkách) začnou zpátečky problikávat a v návaznosti s tím blbne i asistent. Pojistka i žárovky jsem přirozeně zkontroloval. Napadá někoho kde hledat problém ?? Spínač zpátečky ? Špatný kontakt ? Ukostření ? Nebo něco jiného ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Podle me spinac zpatecky nebo kabelaz k nemu. Zavisle to asi nebude na kolisani napeti, ale spise na pohybu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Zdravim Vas,mam 1.9 tdi 77kw r.v.2009 fl, Prestali mi svitit couvaci svetla,zkontrolovano pojistka,spinac, kabel k spinaci a diagnostika bez chyb. Promeren kabel k bcm,jediny nenasel jsem spolecny uzel pro spinanych 12v, na druhem kabelu namereno 7v. Kde muze byt zavada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.