Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mám problém při zařazení zpátečky nesvítí couvací světla a to mám vyměněný spínač zpátečky či jak se tomu nadává. Nevíte někdo kde může být problém? Prosím o pomoc :(

Editováno: , autor: Manian
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Mam ten samý problém na OII. při zařazení zpátečky nesvítí ani jedno zp. světlo. Kontrola pojistek i žárovek, konektory OK... Nevíte někdo, kde by mohl být problém?

Díky...

Vloženo

No v prvý řadě je potřeba změřit zda jde do spínače napětí.Pokud ano tak bude třeba proměřit funkčnost spínače.A pokud i ten je funkční proměřit průchodnost k zadním světlům. Pokud nebude napětí je to jasný je přerušenej kabel. A pokud bude tak na kabeláži jsou kostřící body je třeba je překontrolovat a dotáhnout.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Jednotka BSG se nachází pod volantem. Je třeba odmontovat všechny plastový části (schránky), vypínač světel, lišty (pořadí je jiné - už to tu někde je hledej) pak se podívej pod volant a uvidíš to.

• o 1 rok později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Tak přesně tento problém, co popisuje Peeetrs, se mi nyní objevil na voze. Občas zpátečky svítí, občas ne a občas jen problikávají. V návaznosti na to buď funguje či ne i zpětný asistent. Všiml jsem si, že je to závislé i na nastartování motoru a otáčkách => kolísání napětí. Občas se stane, že zařadím zpátečku, světla svítí, asistent funguje. Pak přidám plyn a najednou (v závislosti na otáčkách) začnou zpátečky problikávat a v návaznosti s tím blbne i asistent. Pojistka i žárovky jsem přirozeně zkontroloval. Napadá někoho kde hledat problém ?? Spínač zpátečky ? Špatný kontakt ? Ukostření ? Nebo něco jiného ? Díky.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravim Vas,mam 1.9 tdi 77kw r.v.2009 fl,

Prestali mi svitit couvaci svetla,zkontrolovano pojistka,spinac, kabel k spinaci a diagnostika bez chyb.

Promeren kabel k bcm,jediny nenasel jsem spolecny uzel pro spinanych 12v, na druhem kabelu namereno 7v.

Kde muze byt zavada?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...