paslik Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Zdravím, neřešili jste dodělání signalizace rozsvícení potkávaček v režimu AUTO? Někdy je to na hraně, kdy nevím zda to už automatika chytla a svítím. Zřejmě asi někam vyvedenou ledku z pojistky potkávaček ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 17. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Našel jsem podobné téma ve Fabii, tak mně neukamenujte :-D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 (editace) Me se na otocnym vypinaci svetel pri zhorseni svetelnych podminek a sepnuti potkavacek (pri funkci AUTO) prosviti kontrolka (znak žárovky)na samotnem vypinaci. Editováno: 17. leden 2019, autor: Martin Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 @paslik mozes si to dorobit podobne. Alebo svedovat prepinac svetiel ako pise Martin. F3 ma prepinac nizko, preto som dorobil kontrolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 29. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Ano, omluvám se za spam, opravdu se mi také rosvítí kontrolka obrysových světel na ovladači, je to blbě vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Dnes s pomocí @wirer doplněna kontrolka potkávacich světel do panelu přístrojů. Postup stejný, jak je popsáno v sekci F3. Konečně nemusím v auto režimu klopit zrak ke spínači světel někde u kolene 🙂 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Super. Já mám bohužel starý panel, kde tahle řada kontrolek není. Bohužel návod na dodělání diody přímo do budíků na ruském fóru je tam neúplný a sám na vlastní pěst se do toho pouště nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 A máš tam někde odpovídající kontrolku na pozadí rychloměru či otáčkoměru (jak to měly tuším F2)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Jo, v budících na tom podkladu otáčkoměru tam piktogram je. Ale není tam pod tím dioda a pak je otázka kódování budíků, aby to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Pročti si podrobně prislušné články wiera: https://wirer.sk/f3_led-kontrolky/ https://wirer.sk/ledlowbeam/ V principu se doplní dioda s odporem a napojí na výstup z BCM pro přední světla. Jestli ta "zaslepená" kontrolka je tam nebo onam dle verze budíků by vpodst. nemělo hraát roli, pokud je tam komůrka pro tu diodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 tu ziadne kodovanie nepomaha. tiez som mal v plane to doplnit origo na plosak, ale nie je to len o diode. starsie Rapidy s elektronikou F2 to mozno maju ine, ale pri tych novsich to bohuzial treba iba obist...ak je piktogram, urcite to pojde dorobit. len pokial to mas za otackomerom, minimalne rucicka otackomera musi ist dole. v spodnej rade uz som aj to obisiel :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.