Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak se přiznejte kdo už přezul na sněhule :D

Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče.

Dlouho jsem se držel, ale teď už něco musím říct. Ty tvoje příspěvky opravdu stojí za to :huh: Radši se koukni na večerníček a jdi spát.

• Autor
Dlouho jsem se držel, ale teď už něco musím říct. Ty tvoje příspěvky opravdu stojí za to :huh: Radši se koukni na večerníček a jdi spát.

:D:D jiste sefe :smich::smich:lol

uprimne receno,nevidim nic spatneho na zalozeni tohoto tematu .. priznavam,ze KODEMI ma nekdy zvlastni poznatky a pripominky,ale tady si myslim,ze je vse v pohode .... ;)

ted k tematu .. ja se chystam prezout na zimni po brnenskem Renocaru coz je pristi tyden v nedeli .. preci jen je porad behem den docela teplo na zimni .. ale zacatek listopadu ti jisti .. -_-

Upraveno od bajdik1...

• Autor

bajdik1...: to neřeš,mam nekdy nemožný keci ale kdo ne i když ja vic,oggy nema do čeho píchnout tak se snaží do me ale ja mam prdel sevřenou!! :plol

Bajdiku přeju klidnou jizdu na letních ještě na tom renocaru :palec2: Jen at to nikde nehodiš na boudu :D

Upraveno od kodemi

Nj Bajdíku ty už asi po Renocaru...ale v Brně to vidím tak na půlku Listopadu ;)

jj .. take jsem byl mlady a cekal na sve prvni auto .. takze te tak nejak chapu .. -_- ale nekdy mas opravdu zvlastni pripominky,coz asi nektere cleny popuzuje .. ;)

2kodemi: No teda i já musím říct,že někdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že Bajdíku ? :t-_-

Upraveno od Lugo

ja uz mam prezute 6 dni :p

Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče.

toto je vazny dovod na to ze neprezuvaj to vobec :smich:

2kodemi: No teda i já musím říct,že nekdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že ? :t-_-

Lugo,vubec nevim o cem mluvis .. :rolleyes:;)

2kodemi: No teda i já musím říct,že nekdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec  tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy  ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že ?  :t  -_-

Lugo,vubec nevim o cem mluvis .. :rolleyes:;)

Nooo ,že bys třeba usínal za volantem to zrovna nééé :D Myslím,že jsi byl až moooc čilý lol Ale raději se vraťme k tématu ať nedostaneme za OT :t ..... ;)

Upraveno od Lugo

U mě tak cca za týden a budu přezouvat na AL ať to má styl i v zimě :rock::rock::rock:

Taky už příští nebo přes příští tejden budu přezouvat poprví fuck:p ono to začne pomalu namrzat a nikdy nevíš kdy to přesně spadne tak asi je lepší to přehodit :)

mě čeká přezout 14 kusů kol :ph34r:

V zimnich botach se mi hur ridi, takze zatim nosim letni. :)

• Autor
2kodemi: No teda i já musím říct,že někdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že Bajdíku ? :t-_-

reaguju rychle pač sem tu skoro celej den,jen na škodahome foru a dalších :D

jj, minulu sobotu, sam 15minut prace. aspon som si pozrel v akom stave su napravy

• Autor
jj, minulu sobotu, sam 15minut prace. aspon som si pozrel v akom stave su napravy

a v jakym stavu jsou? :D

no vo velmi zaujimavom :D uz viem co budem robit v jary, vymenim kotuce, homokynetak, sylentbloky, gumy na zadnych tlmicoch :D uz teraz sa velmi tesim, mal som to prezut v servise a nic som nemusel vidiet :D

pardon, teda v jari :p ale obycajne som v gramatike dobry :palec2:

Ach jo, proč tu zakládáte každý rok před zimou takováto zbytečná témata... :disgust:

njo, mnohem zajímavější by bylo zjistit, kolik procent lidí přezouvá a kolik ne.. ;)

Já osobně normálně přezouvám, ale tenhle rok jsem tak finančně vyšťavenej, že se bojím, že na gumy nebude.. Naštěstí jezdím v zimě akorát tak po Praze do práce a zpět.. mimo bych bez zimních nevyjel. Odsuzuju všechny nezodpovědné řidiče, co vyrážej na sjetých letních gumách do Krkonoš a podobně..

mě čeká přezout 14 kusů kol :ph34r:

14? Co to je za počet? To jsou 3 auta a jedna motorka? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.