Casspo Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Zdravím všetkých, chcem sa poradiť s problémom, auto jazdí ale začínam mať problémy ktoré sa prejavujú hneď po štarte... Auto začne trhať a šklbať, má nepravidelný chod a má tendenciu zhasnúť, po zohriatí už všetko ok, tankujem prémiovú naftu, batéria je nová... Nechcem to tak nechať a tváriť sa že sa nič nedeje pretože jedného dňa asi neodídem :-) Má niekto z Vás skúsenosti s podobným problémom? Vopred ďakujem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BPetr Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Že by špatný přísun paliva - vstřiky? Nebo žhavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 26. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Začínam si myslieť že to bude mať spojitosť so vstrekovaním, dám to napichnúť na Wag pretože auto mi žiadnu závadu nehlási, vždy tieto problémy sú len ráno po štarte, keď sa auto zohreje ide úplne normálne takže keby to boli vstreky asi by som mal problém stále... neviem logiku mi to nedáva zatiaľ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosinko Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Palivovy filter...mozno najlacnejsia zalezitost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Viděl bych to na filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arty78 Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 zdravím tak ako problem s trhanim vyriešený??? lebo posledny týžden riešim niečo podobne octava III 1.6 TDI 81 kw studeny štart trhanie motora ako keby na tri valce motor netaha po 10 minutach .. už to ide aj pohoda aj cely den motor ide normalna po dialnici pohoda ale ked motoror vychladne po dlhšom stati cela noc v garaži je to od znova vymenil som už palivovy filter ,, nepomohlo dal som na diagnostiku žiadna chyba... skontrolovali sme žhaviče... boli v poriadku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Veď práve aj ja som vymenil filtre, olej, kontroloval zhaviče baterka je nová, tankujem aditivovanú naftu, wag mi nič nepovedal ale už sa závada prejavila, už pár dní mi svieti žltá kontrolka motora, signalizácia pretrváva aj po opakovaných štartoch takže zajtra si to idem dať napichnúť a budem o niečo múdrejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arty78 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Tak ako to nakoniec dopadla ta diagnostika? Prišiel si na príčinu? Mne to robí už viac ako mesiac ale zatiaľ žiadna kontrolka mi nesvieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Jak to dopadlo borci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.