motorpower Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 (editace) Pokud máte někdo tento motor v OIII, Yetim či Superbu zdarma změřím na válcové zkušebně. Nabídka platí do pátku tento týden. Motorpower Editováno: 28. leden 2019, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 29. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2019 To nikoho nezajímá?? Myslím originál sw. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Me by i zajimalo, ale si "trochu" od ruky :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xfido Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Ajaj, narazil jsem náhodou a koukám, že docela propásnul. :-D Kdyby se náhodou někdy nabídka opakovala, tak bych rád využil. Díky, Filip Editováno: 7. Listopad 2019, autor: xfido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caster Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Pokud by jsi změřil i motor 1.6 EcoBoost 118 kW (160 HP), tak bych se přijel podívat ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavnov Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 I já to propásl,měl jsem zrovna nový auto,tak jsem do toho nechtěl jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.