Jan R. Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Ambition - LED světlomety Style ( příplatek Ambition) - LED světlomety s TOP animací ( po vzoru Audi a Golfu VII FL - směrové světlo přebíhá ze středu na kraj ) Citovat
Martab Vloženo 6. Červen 2019 Vloženo 6. Červen 2019 Ta Animace u TOP světel půjde asi v infotaimentu vypnout a nastavit její rychlost: Citovat
frfr Vloženo 22. Březen 2020 Vloženo 22. Březen 2020 ahojte, mam zadné svetlá LED a dnes som si vsimol, ze pri tych vonkajsich ked svietia pocujem taky elektricky bzukot, ako ked zasvietite neonku, ale slabsie a velmi potichu, pocujem to az ked dam ucho k svetlu. mate to aj vy? je to normalne alebo sa z toho moze vyklut nejaka porucha? diky Citovat
atlan Vloženo 22. Březen 2020 Vloženo 22. Březen 2020 Je tam menic, led su napajane konstatnym prudom a su zapojene v serii tak ze potrebuju viac ako 12v. Takze ano moze to byt bezny prejav. 1 Citovat
Vojtapablo Vloženo 23. Březen 2020 Vloženo 23. Březen 2020 Nevypozoroval jsem, jestli je to od konkrétně zadních světel, ale moje Scala taky lehce píská, když má při odemykání/zamykání rozsvícená světla. Není to nic zásadního, jde to slyšet jen v absolutním tichu v garáži před jízdou. Za mně normální projev. Citovat
Lancelot Vloženo 23. Březen 2020 Vloženo 23. Březen 2020 U xenonů je taky slyšet trafo, takže bych řekl, že normálka. Citovat
Casari Vloženo 21. Duben 2020 Vloženo 21. Duben 2020 Jen dodám že v dnešní době spousty lamp má zabudované i větráčky pro lepší chlazení. To také muže být zdroj pazvuků. :) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.