Jan R. Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Ambition - LED světlomety Style ( příplatek Ambition) - LED světlomety s TOP animací ( po vzoru Audi a Golfu VII FL - směrové světlo přebíhá ze středu na kraj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Ta Animace u TOP světel půjde asi v infotaimentu vypnout a nastavit její rychlost: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 ahojte, mam zadné svetlá LED a dnes som si vsimol, ze pri tych vonkajsich ked svietia pocujem taky elektricky bzukot, ako ked zasvietite neonku, ale slabsie a velmi potichu, pocujem to az ked dam ucho k svetlu. mate to aj vy? je to normalne alebo sa z toho moze vyklut nejaka porucha? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Je tam menic, led su napajane konstatnym prudom a su zapojene v serii tak ze potrebuju viac ako 12v. Takze ano moze to byt bezny prejav. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtapablo Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Nevypozoroval jsem, jestli je to od konkrétně zadních světel, ale moje Scala taky lehce píská, když má při odemykání/zamykání rozsvícená světla. Není to nic zásadního, jde to slyšet jen v absolutním tichu v garáži před jízdou. Za mně normální projev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 U xenonů je taky slyšet trafo, takže bych řekl, že normálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casari Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Jen dodám že v dnešní době spousty lamp má zabudované i větráčky pro lepší chlazení. To také muže být zdroj pazvuků. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.