Michal B. Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) Zdravím, jeden dotaz. Já beru nyní VERVA 100 do svého kokodáka. U předchozí Yetiny 1,2tsi byl rozdíl mezi 95 a vervou 100 citelný rozdíl v jízdních vlastnostech. U 1,5TSI se mi zdá že to je celkem jedno. Jakého jste názoru a co tankujete vy ? Editováno: 31. leden 2019, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Shell standartne palivo a aditivujem Vifkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 před 5 hodinami, Michal B. napsal: Zdravím, jeden dotaz. Já beru nyní VERVA 100 do svého kokodáka. U předchozí Yetiny 1,2tsi byl rozdíl mezi 95 a vervou 100 citelný rozdíl v jízdních vlastnostech. U 1,5TSI se mi zdá že to je celkem jedno. Jakého jste názoru a co tankujete vy ? Jak může mít benzín vliv na jízdní vlastnosti? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Placebo efekt, maximálně "čistší" chod motoru a možná rychlejší reakce na přidání plynu, i když u 1,2 Tsi o tom tak trochu pochybuji. Ale lepším (víceoktanovým) palivem se určitě nic nezkazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 1. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Lepší jízdní vlastnosti myšleno reakce na plyn, opravdu i u 1,2tsi to bylo znát. Asi to ještě zvážím, neboť ročně najezdíme jen cca.15000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 No ze 110 kW žádný zázrak neudělá ani sebelepší palivo. Zkusit to můžeš, ale věrohodné by bylo vzít auto na brzdu a nebrat v potaz jen své dojmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.