Habi001 Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 @Jan R. jj, Modrá Energy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Nevypadá to špatně, Race se už nějak okoukala.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Taky jsem dnes jednu Energy (asi) potkal. Vypadá mnohem lépe než původní Pacific. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Už jsem jich viděl dost, dokonce i na Superbu L&K a není to úplná katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 U paneláku stojí Kodiaq Style, také to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 V 19. 6. 2019 na 12:25, bojler napsal: Už jsem jich viděl dost, dokonce i na Superbu L&K a není to úplná katastrofa. Jj pravda, umyté na sluníčku to není špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Kdyby ty poklice měli aspoň barevný znak, takhle to vypadá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Poklice mohly být i horší. V každém případě se mi Ambition líbí víc než Style, díky méně trojúhelníkovitým světlům. Škoda, že nemůže mít prodloužené sklo, ale to se dá přežít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.