prokyprok Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 (editace) Ahoj, Mám TDI-PD 74KW AXR. Chtěl jsem se optat, jelikož jsme měnil čidlo teploty vody, staré ukazovalo nesmysly a díky tomu i špatně žhavilo. Žhavilo stále, jako by bylo - 50:o)) tedy asi 6-8s i když bylo venku 5°C Dal jsem nové a dnes ráno při teplotě -8 ukázáno na palubce jsem připojil VAG, čidlo ŘJ hlásilo teplotu 0°C , nevím zda je to dobře nebo je i nové čidlo v háji. Jelikož čidlo teploty nafty ukazovalo -4° C, čidlo je také rok staré. Děkuji za informaci. Editováno: 5. Únor 2019, autor: prokyprok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Tak je taky možný, že ti ta voda nestihla vychladnout na teplotu okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokyprok Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 (editace) Bylo to po mrazivé noci po více jak 12 hodinách od poslední jízdy.o) Jen jestli to někdo taky nezkoušel napíchnout ráno na vag při - teplotách, jakou ukáže čidlo teplotu. Editováno: 6. Únor 2019, autor: prokyprok nesrovnalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.