Publikováno Únor 10, 20196 r Dobrý den, nedávno jsem koupil fabii 1 1.4 16v r.v. 2001 ve výbavě elegance. Podle všech informací co jsem našel tak, byly s Dálkovým ovládáním, ale já k autu dostal jen obyčejný klíč. Kde by se tedy měla nacházet řídící jednotka DO, ať zjistím jestli tam je. Děkuji.
Únor 13, 20196 r Já bych řekl že tam bude. Bude to komfortka a je nad plynovým pedálem. Taky ji budu hledat a měnit ? Jak víš že by si měl mít dálkové ovládání?
Únor 13, 20196 r No komfortku určitě má,jestli má centrál a jestli má výbavu elegance,tak je komfortka i s dálkou. Komfortka je nad plynovým pedálem. Stačí vyšroubovat spodní kryt palubní desky u řidiče a uvidíš ji.
Únor 13, 20196 r Autor před 32 minutami, babulka napsal: Já bych řekl že tam bude. Bude to komfortka a je nad plynovým pedálem. Taky ji budu hledat a měnit ? Jak víš že by si měl mít dálkové o No našel jsem si popis co všechno by měla tato výbava obsahovat a byl tam i ten central na DO
Únor 13, 20196 r Jasně že ji tam máš i s dálkou. Otázkou je jen jestli dálka funguje,když máš jen obyč. klíč. Koupíš vystřelovák a zkusíš spárovat s komfortkou. Pokud nepude,tak komfortka s dálkou na S bazaru cca 800Kč. Ale vše o komfortce,spárování atd. se tu již řešilo. Chce to jen vyhledat a číst.
Únor 14, 20196 r Autor před 11 hodinami, babulka napsal: Já bych řekl že tam bude. Bude to komfortka a je nad plynovým pedálem. Taky ji budu hledat a měnit ? Jak víš že by si měl mít dálkové Nooo... možná se to někde řešilo, ale já nikde odpověď na svou otázku nenašel. Děkuji, pokusím se to nějak vyřešit a snad to pujde :)
Únor 14, 20196 r Pokud najdeš výbavový štítek u rezervy (nebo v servisní knížce) a na něm kód 4K3, tak budeš mít centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem.
Únor 14, 20196 r před 2 hodinami, Pavel Kašík napsal: Nooo... možná se to někde řešilo, ale já nikde odpověď na svou otázku nenašel. Děkuji, pokusím se to nějak vyřešit a snad to pujde :) Mirek 835 ti odpověděl kde je komfortka i jak bys to mohl vyřešit. Já si nebyl jistý jakou mám komfortku,tak jsem napichl na VAG a hned jsem věděl jakou komfortku mám Nevím teda co všechno umí ale dálka to není :D Mám 433j Takže pokud máš možnost napíchnout na VAG budeš to vědět do 10 min i s kávou :) Upraveno Únor 14, 20196 r od babulka
Únor 23, 20214 r Zdravim páni mam řídící jednotku 6Q1937049C. prosim vás už tejden scháním nejaky info jakou rídící jednotku mám koupit aby fungovalo DO a šla mi zabudovat do auta, poradite mi někdo děkuji. (určitě to tu už někde je ale ja to zaboha nemužu najít)
Únor 23, 20214 r Jakou řídící jednotku. Mrkni na číslo komfortky a hlavně poslední písmeno. C ková podporuje centrál. Nejlepší je E ková. Na bazoši se prodává cca 500 Kč. Upraveno Únor 23, 20214 r od Mirek 835
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.