budis Vloženo 18. Únor 2019 Vloženo 18. Únor 2019 Zdravim, jsem cerstvym nadsenym majetelem Karoqa 2.0 TDi 4x4 a sedadly Varioflex a resim jednu vec - jsem muzikant a krome osobnich a pracovnich cest planuji vuz pouzivat i na cesty za hudebni produkci. Vozim vetsi tezsi kufr s klavesami, dale repro a par stojanu a kufriku, vse se tam bez problemu vejde i s dostatecnou rezervou. Chtel jsem se vsak zeptat, jestli nekdo nema tip a pripadne i zkusenosti na nejaky koberec, ktery by pokryl cely zavazadlovy prostor a predevsim i prostor vzniknuvsi po vyjmuti/vyklopeni zadnich sedadel. Jde o to, ze bych si jednak nerad manipulaci ponicil interier vcetne nastupniho ramu a take kryty konektoru pro vytapeni zadnich sedacek mi nepripadaji zrovna odolne. Zkratka bych mel rad Karoqa v co nejlepsim stavu. Poradi nekdo neco? Jeste asi doplnim, ze podlaha u 4x4 neni v jedne rovine. Diky moc. Citovat
Lishaack Vloženo 18. Únor 2019 Vloženo 18. Únor 2019 Tak to jsme dva, mám ho v této specifikaci od pátku :-)) Osobně bych to řešil zátěžovým kobercem, zastřihnutým na míru. Ten je odolný dostatečně. Plánuji to tak řešit při převozu např. sekačky. 1 Citovat
budis Vloženo 18. Únor 2019 Autor Vloženo 18. Únor 2019 Nasel jsem sice tento, ale krome jedne fotky neni moc jasne, jak to funguje a jestli to k necemu je. Citovat
TWiDY Vloženo 19. Únor 2019 Vloženo 19. Únor 2019 Používám v autě toto https://www.lidl-shop.cz/ULTIMATESPEED-Protiskluzova-ochranna-podlozka/p100232417 je to dobré že po tom nic neklouže a je to za pár peněz Citovat
pejvlik Vloženo 20. Únor 2019 Vloženo 20. Únor 2019 Mam ten origo z eshopu skody a je super. Vozim v kufru elektrokolo. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.