budis Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Zdravim, jsem cerstvym nadsenym majetelem Karoqa 2.0 TDi 4x4 a sedadly Varioflex a resim jednu vec - jsem muzikant a krome osobnich a pracovnich cest planuji vuz pouzivat i na cesty za hudebni produkci. Vozim vetsi tezsi kufr s klavesami, dale repro a par stojanu a kufriku, vse se tam bez problemu vejde i s dostatecnou rezervou. Chtel jsem se vsak zeptat, jestli nekdo nema tip a pripadne i zkusenosti na nejaky koberec, ktery by pokryl cely zavazadlovy prostor a predevsim i prostor vzniknuvsi po vyjmuti/vyklopeni zadnich sedadel. Jde o to, ze bych si jednak nerad manipulaci ponicil interier vcetne nastupniho ramu a take kryty konektoru pro vytapeni zadnich sedacek mi nepripadaji zrovna odolne. Zkratka bych mel rad Karoqa v co nejlepsim stavu. Poradi nekdo neco? Jeste asi doplnim, ze podlaha u 4x4 neni v jedne rovine. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishaack Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Tak to jsme dva, mám ho v této specifikaci od pátku :-)) Osobně bych to řešil zátěžovým kobercem, zastřihnutým na míru. Ten je odolný dostatečně. Plánuji to tak řešit při převozu např. sekačky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Nasel jsem sice tento, ale krome jedne fotky neni moc jasne, jak to funguje a jestli to k necemu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 TADY máš o nějakou tu fotku navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Používám v autě toto https://www.lidl-shop.cz/ULTIMATESPEED-Protiskluzova-ochranna-podlozka/p100232417 je to dobré že po tom nic neklouže a je to za pár peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Mam ten origo z eshopu skody a je super. Vozim v kufru elektrokolo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.