octabin Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Kodiaq 1,4 tsi 4x4 manuál 3/2018 10tis km s DCC už nějakou dobu pozoruji jemné klepání jako by od zadní nápravy,je jsou to takové malé slabé tukance, Spíše při jízdě pomalejší jízdě, takové tupé rány. Řešil to už někdo? Typuji že by to mohl být podobná problém jako u S3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 24. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Nikdo nemá problém s podvozkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Ja len tak, ale skontroloval si co nemas nahodou povoleny brzdovy trmen ? Viem ze aj take veci sa deju, ak nie je dotiahnuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Holováč Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 (editace) Aj ja mam pocit ze bucha predna naprava pri rýchlostiach do cca 50kmh a na cestach kde su nerovnosti za sebou kodiaq 2.0 tdi 140kw scout z DCC vyrobený 8.1.2019 robi to od nova mam 1500km stale to isté, bol som vyskusat predvadzacku aj tam to bolo pocut. Zatial som to nebol reklamovat, predajca povedal ze treba pokúšať a potom prist. Mate aj vy take skusenosti s tym? V servise nezistena zavada, (je to vraj normalne ale cez retarder to riadne buchne a na octavke 2 fl tam nepocut nic) Editováno: 23. Květen 2019, autor: Pavel Holováč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 25. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Ahoj někdo něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 20. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Někdo něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 nezapomněli vám vyndat ty přepravní podložky na podvozku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 22. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2020 ne to se kontrolovalo. Ale dík . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsena Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Na nové Škodě Kodiaq (14 dní stará) mám stejný problém s tím klepáním. Už se někomu podařilo zjistit, čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Hlasim zrejme stejny problem s DCC. Pri pomale jizde tupe klepani/bouchani. Prava strana a taky mi to prijde, ze je to spis od zadniho kola. Nahlaseno do servisu. Dam vedet na co se prislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Update: je to od PZ kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Holováč Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 V 2. 9. 2020 na 17:30, acom napsal: Update: je to od PZ kola. a ake bolo riesenie problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 vymena zadniho stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Holováč Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 A v servise to poculi, pretoze ked som to riesil prvy krat technik nic nepocul, neviete ci nieje na to tpi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis967 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Zdravim,taky mám bouchání od pravého zadního kola při přejezdu větších dír. Nemáte někdo info co je špatně? Dík Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Štefanovič Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 V 25. 2. 2019 na 18:03, Jaro92 napsal: Ja len tak, ale skontroloval si co nemas nahodou povoleny brzdovy trmen ? Viem ze aj take veci sa deju, ak nie je dotiahnuty. Nazdar chalani mne to tiež tak klepe a poviem vám menil som ramená komplet originálne axialne tiahla spodné čapy a čapy riadenia horné uloženie tlmiča a klepanie neprestalo a ešte aj vybracie som cítil a poviem vám že Dcc tlmiče je ten problém teraz idem dať na repas tlmiče a napíšem mám najazdené 123000km . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Holováč Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 no to je zaujímavé ja si myslim tiez zevto budu asi tlmice ale ja to mamm od nova uz som si aj zvykol ☹ som zvedavý lebo v servise nic nepocuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Štefanovič Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 před 15 minutami, Pavel Holováč napsal: no to je zaujímavé ja si myslim tiez zevto budu asi tlmice ale ja to mamm od nova uz som si aj zvykol ☹ som zvedavý lebo v servise nic nepocuju Idem dať tlmiče na repas fakt všetko som už vymenil a posledné čo ostalo sú tlmiče bol som na test a tie graf sa im nepáčil vraveli že lepšie vymeniť a počuli klepanie vybracie do karosérie necítiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Štefanovič Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Tak tlmiče sú po repase a auto prestalo vybrovat problém vyriešený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 co stojí repase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Štefanovič Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 300€ za predné tlmiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Kdo a kde to repasuje?Jinak za 200€ se dá sehnat zánovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 no mě stály dnes nové poslední inovace 16 tisíc, v 90tkm mi už klepaly a nebylo to komfortní auto, nechal jsem vyměnit na předku vše orig. (tlumiče, uložení s ložisky, př.+za. silentbloky ramen, tyčky stabilizátoru, tyčky řízení, spodní čepy ramene, uložení převodovky) a je to úplně jiné, ticho, nic netluče, na SPORT se dá jezdit i po Praze, hladceji to řadí, auto celkové utichlo, takže těch 30tisic celkem za tyto komponenty se vyplatily. Jen jsem ale autoriizák musel důrazně upozornit, že to vše chci bez ohledu na to, že mi stále tvrdily že je to ok a škoda měnit. Po výměně radči mlčí, aby nemuselo 5 zaměstnanců uznat, že zdání klame, ale přišly s tím, že by tedy chtěl udělat i zadek 😂, tak na jaře tomu zas dopřejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Štefanovič Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Štefanovič Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 před 13 hodinami, LEdit napsal: co stojí repase? 300€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.