pa.jelinek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahoj. Zkouseli jste ( mate) nekdo na OII ofuky skel? Jake mate zkusenosti? Trochu nad nimi premyslim,ale vaham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ja som ich mal rok, a príde mi to celkom zbytočné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jediné která kdy fungovaly byly na Avii, ale ty byly asi 15 cm široké a řádně vyhnuté do strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Na malo O2jkach som ich videl . Tiez ich nemam. Na starej O1 som ich mal, ale len koli tomu , ze som v nej nemal klimu, a tym padom som mal stale otvorene okna. Jedna vec ma ale napada kedy by to na O2 malo vyznam, a to, ze by pri ostreknuti celneho skla lepsie odvadzali vodu ..... dobte viete, ze po ostreknuti a pri nizsej rychlosti vam voda stecie na bocne sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No jsou i OII bez klimy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ano ale keď sa otvorí okno s ofukom a bez ofuku nieje v tom prakticky žiaden rozdiel, tie ofuky pri svojej čírke cca. 5cm a vďaka tomu že sú tesne pri okne nemajú žiaden význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já vím, ale podle toho co psal carlito mi to znělo jak když všechny OII maj klimu a netřeba ofuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Jasne .... myslel som hlaaavne na seba , ze preco som ich tam vlastne mal ja na O1 . Kludne si to tam mozete dat napr. ako dekoraciu, ze ? Editováno: 2. Březen 2009, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ozaj, a co s tou neodtekajucou(stekajucou na bocne sklo) vodou z celneho skla ? Mate na to niejake riesenie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Ahoj mám takovej menší problem s ofuky dnes jsem je namontoval ale při zavření okna se zase samo otevře asi to tam jde stuha a auto si myslí že je tam překážka tak znova otevře a tak se ptám jestli se to dá nějak deaktivovat aby to dojíždělo na tvrdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Nestačilo by jen nastavit znovu dorazy oken? Asi se tím, jak je tam ten ofuk, o něco zmenšil dojezd skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 a jak se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraclik Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 a jak se to dělá? neni to v nastaveni dojezdu, problemy delaji hlavne zadni okna, ze? k ofukum by jsi mel dostat takove plisky ve tvaru V. ty musis namontovat dle navodu a bude vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Zdravím,nevíte , jestli se na O2 facelift dají sehnat plastové krytky do dveří nad sklo proti dešti? Za jízdy v dešti se nedá ani pootevřít okno..Na feldy se to dřív prodávalo...Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Podívej se třeba sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cybergunner2.0 Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Ahoj vsem. Prosim Vas, kam patri plisky, ktere mi prisly zaroven s ofukama ? Ofuky uz jsem dal, ale jak a kam patri ty plisky fakt nevim. TVAR \_/ DEKUJU MOC !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.