Publikováno Březen 2, 200916 r Ahoj. Zkouseli jste ( mate) nekdo na OII ofuky skel? Jake mate zkusenosti? Trochu nad nimi premyslim,ale vaham.
Březen 2, 200916 r Jediné která kdy fungovaly byly na Avii, ale ty byly asi 15 cm široké a řádně vyhnuté do strany...
Březen 2, 200916 r Na malo O2jkach som ich videl . Tiez ich nemam. Na starej O1 som ich mal, ale len koli tomu , ze som v nej nemal klimu, a tym padom som mal stale otvorene okna. Jedna vec ma ale napada kedy by to na O2 malo vyznam, a to, ze by pri ostreknuti celneho skla lepsie odvadzali vodu ..... dobte viete, ze po ostreknuti a pri nizsej rychlosti vam voda stecie na bocne sklo
Březen 2, 200916 r ano ale keď sa otvorí okno s ofukom a bez ofuku nieje v tom prakticky žiaden rozdiel, tie ofuky pri svojej čírke cca. 5cm a vďaka tomu že sú tesne pri okne nemajú žiaden význam.
Březen 2, 200916 r Já vím, ale podle toho co psal carlito mi to znělo jak když všechny OII maj klimu a netřeba ofuky.
Březen 2, 200916 r Jasne .... myslel som hlaaavne na seba , ze preco som ich tam vlastne mal ja na O1 . Kludne si to tam mozete dat napr. ako dekoraciu, ze ? Upraveno Březen 2, 200916 r od Carlito
Březen 2, 200916 r Ozaj, a co s tou neodtekajucou(stekajucou na bocne sklo) vodou z celneho skla ? Mate na to niejake riesenie ?
Srpen 4, 201114 r Ahoj mám takovej menší problem s ofuky dnes jsem je namontoval ale při zavření okna se zase samo otevře asi to tam jde stuha a auto si myslí že je tam překážka tak znova otevře a tak se ptám jestli se to dá nějak deaktivovat aby to dojíždělo na tvrdo
Srpen 5, 201114 r Nestačilo by jen nastavit znovu dorazy oken? Asi se tím, jak je tam ten ofuk, o něco zmenšil dojezd skla.
Srpen 7, 201114 r a jak se to dělá? neni to v nastaveni dojezdu, problemy delaji hlavne zadni okna, ze? k ofukum by jsi mel dostat takove plisky ve tvaru V. ty musis namontovat dle navodu a bude vse ok
Červenec 30, 201411 r Zdravím,nevíte , jestli se na O2 facelift dají sehnat plastové krytky do dveří nad sklo proti dešti? Za jízdy v dešti se nedá ani pootevřít okno..Na feldy se to dřív prodávalo...Díky moc..
Únor 22, 20196 r Ahoj vsem. Prosim Vas, kam patri plisky, ktere mi prisly zaroven s ofukama ? Ofuky uz jsem dal, ale jak a kam patri ty plisky fakt nevim. TVAR \_/ DEKUJU MOC !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.