radecek40 Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Zdravím, tak mi dobrák ťuknul do práveho světla a je na odpis. Tak bych se chtěl zeptat, když budu měnit světlomet, jestli dát už ten elegance s čočkou nebo ten bez. Má někdo zkušenost s těmito světly? Auto je OII elegance,ale světla jsou klasické s H7. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 On je to spíše "scout s čočkou", do elegancí se dávala klasická světla jako na nižších výbavách. Mám pocit, že u nás se za světla s čočkou nedalo ani připlatit. Každopádně výměnu za světla s čočkou doporučuji, do nich ještě nějaké dobré žárovky a měly by svítit o hodně lépe, než současné bez čočky. Já výměnu doporučuji, taky se na ni chystám, je to levnější možnost, než dávat xenony se vším, co k ním patří. Samozřejmě tedy myslím vyměnit obě světla, z dotazu to trochu zní, že chceš vyměnit jen to jedno - pokud budeš dávat čočková světla, tak samozřejmě obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 sám jsem vyměnil tak jak to plánuješ... a poznat to tedy je a mohu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Samozřejmě, že obě dvě, jedno by šlo z pojistky a druhé bych dokoupil. Je tam třeba nějaká změna v elektrice nebo je to jen výměna kusu za kus bez dodatečné dodělávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 výměna kus za kus, příp. přeskládáš žárovky ze starýho světla do nového. Ale s elektrikou čachrovat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zdravím. Je nějakyý problem vymenit světla (octa předface) normální za čočková? Bude tam normálně fungovat naklapění svetel? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Koukám že úplně stejný čas odeslání jako jinde Vyměníš a to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Jo jen teda koukám,že je nikdo moc neprodává.. Když už tak xenony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) V pripada tychto svetiel by malo staci vymenit iba kus za kus??http://www.autodoplnky.cz/predni-tuning-svetla/predni-svetla-lampy-s-cockou-skoda-octavia-2-200-s455333921 Tiez som zvedavy ako by vyzerali na aute a ako svietia, nemate niekto s nimi skusenosti?? Editováno: 13. Březen 2014, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Ahoj všem mám dotaz. Mam octavii 2 před facem a mám tam klasická světla. Jasně že bych bral xenony ale tolik peněz prostě nemam a napadlo mě tam dát tyto světla tak se chci zeptat na vaše názory jestli se to vyplatí či to nemá cenu. A pokud bych dal tyto světla musím mít ostřikovače světel jako u xenonu nebo je mít nemusím? A stačilo by jen vyměnit kus za kus nebo by se muselo vše překodovat? A kabeláž atd se dá použít ta co tam je nebo co vše je potřeba? Díky za rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 1) Vyplatí se to, popsáno i na této straně. 2) Ne 3) Stále omíláno Jen na týhle straně to vidím 2x 4) To samý jako 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Díky za reakci,toto vlakno jsem přečetl celé asi 2x ale říkal sem si že se tu objeví třeba další nová reakce tak asi tak. Ale i tak díky za názor. To stěma ostřikovačema je super že to není potřeba. A vlastně ani nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Když dáš dobrý žárovky tak to svítí sakra líp. Taky se na ně chystám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Omlouvám se za mou neznalost a za to ,že to sem možná až tak moc nepatří ale jaké žárovky by se měli dát do těchto světel aby by bylo vše ok? Jako abych nikoho neoslňoval(pochopil jsem z jiného vlákna že žárovkama hid(či jak to dobře nazvat) budu oslňovat jiná auta a že by se tam neměli dávat? Mám v tom trochu nejasnost. A to samé z žárovkama co maj xenonovej efekt? A v jaké cenové reakci se pohybujou žárovky co by se tam měli dávat. Díky za pochopení mé neznalosti a za případné vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Před rokem jsem měl nezaviněné ťuknutí do pravého předku a světlo bylo v háji, tak jsem v servise přes viníkovu pojišťovnu uhádal změnu na projektor, samo ten druhý jsem musel zaplatit ze svých, ale byla to dobrá volba. Světlomety jsou originál, dal jsem tam H7 osram cool blue a svítí to o dost líp než ty obyčejné světlomety. Do xenonu to ještě kus má, ale už to není tak moc, jako předtím. Zase na druhou stranu, kdyby mi pojišťovna nezaplatila jeden světlomet, tak bych asi ty prachy za to nedal. Podle "skoda-dily" je to 3800,- za jeden a dát 7500 jen aby to svítilo líp je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) Můžeš tam dát jakýkoli H7 žárovky, jaký jsi dával do světel s parabolou, včetně těch lepších jako Osram NightBreaker apod, stojí kolem 350,-/ks. Oslňují HID sady a to nejsou žárovky, ale výbojky, které ani správně podle zákona nesmí na silnici.. Editováno: 11. Duben 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 jj, měl sem na mysli nedávat prostě nějaký šmejdy. O žárovkách tu někdě určitě téma bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tak světla už jsou na autě+žárovky osram night breaker a nejen že světla na autě vypadají o mnoho lépe tak i v noci je kvalita osvětlené silnice někde jinde takže spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tyhle žárovky (mám Unlimited) jsou výborný i v obyč světlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Tak jsem se rozhodl pro Projektorova svetla, tak jsem zvedavy.... Btw. co delate se starymi svetly? Existuje na to nejaky vykup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 To šulda jojo přesně ty mám a prodávající říkal že jsou to ty nejlepší co tam na tyto světla maj. LiveBomb já si je nechal,když je prodám moc za ně nedostanu,a kdyby se něco šuplo(krádež či bouračka tak se třeba budou hodit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Ahoj všem chtěl jsem se zeptat jak dlouho vám vydrží žárovky h7 do těchto světel? Používám osram night blue a většinou mi vydrží tak 3 až 4 měsíce a jedna vždy rupne. Slyšel jsem že často praskající žárovky je stará bolest o octávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak je reklamuj Mam cocky a taky osram a vydrzej tak 2 roky Ale pres leto pouzivam mlhovky jako denni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Bohužel nemám denní svícení v mlhovkách takže svítím poctivě světlama tak že by to bylo tím( větší a pravidelný nápor na ty žárovky? ) protože od doby co mám ty světla tak už jsem dával ty žárovky 3x a nikdy nevydrželi dýl jak 4 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tim to nebude,ja v dobe zimniho casu svitim svetlama tak cca 5-6 mesicu a zarovky drzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.