graun Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Chtěl bych požádat nějakého majitele modelu s DSG (předpokládám, že bude jedno, zda 4x4 nebo dvoukolka), aby mi vyfotil krytování pod volantem (nad pedály), zda to vypadá také stejně jako na fotce. Před předáním se tam montovala elektr. kniha jízd a jen si chci ověřit, že tam něco nezapomněli vrátit zpět. Vypadá to celkem divně, ale u ŠA se člověk nesmí divit ničemu. Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_N Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Dobrý den, vlastním také vůz Škoda Karoq, posílám Vám obrázek pořízený z mého Karoqu a jak můžete vidět tak je to asi normální. Já vím vypadá to trapně:-), ale tohle asi nebude vynechávka ze strany Škoda auto.... S pozdarvem, Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 4. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Díky za odpověď. Takže to vypadá na řešení alá ŠA.Jinak jsem si ještě dneska vyfotil pro srovnání většího bratra Kodiaqa, také s DSG. Tam dali takový menší díl. U Karoqa je příprava...jedna volná matice. Proto jsem se i ptal, zda tam něco nechybí.Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Podobne to vyzera aj na manuale Je tam iba tlmiaca podlozka s papierom a nie je to nojako zakryte. Mohli aspon koberec vyssie potiahnut. Tiez som sa divil. Voci OII sa to neda porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahri Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Tak mi to nedalo a taky jsem se musel mrknout, manuál 1.5 TSI, vypadá to jako by to okousala kuna Ale jako u auta za 700k bych to určitě nečekal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 (editace) On tam kryt ala Kodiaq byl, ale od 21.8.2018 se šetří ... 517863083A82V kryt a 5G0857757 držák Editováno: 9. Březen 2019, autor: rayx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Super zpracovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 cpou to tam lidi za chodu linky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 14. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 O to nejde. Mne spíše zarazilo, že tam odstranili plastové krytí...hold úspory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.