Čočkyn Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Pokud se nepletu tak u Karoqu sportovní volant vyhřívaný není ne? Protože jsem si půjčil Sportline a tam mi sportovni volant hřeje. Tak nvm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Standardně není v nabídce, je možné, že v derivátu Sportline se poprvé použil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 10. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Ceník ani konfigurátor to právě nezmiňuje. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 (editace) @Lukáš F.Mám ho už asi 8 měsíců, z Kodiaka sportline.Tady je o tom více- https://forum.skodahome.cz/topic/144210-výměna-volantu/ Editováno: 12. Březen 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 12. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 ve sportline je za 500,- příplatku sportovní vyhřívaný volant. Zjištěno. V jiném Karoqu ta možnost není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 (editace) Ale můžeš ho tam dát sám , žádný problém to není. Editováno: 12. Březen 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Může někdo prosím změřit o kolik je sportovní volant dole "kratší" než normální? Mám 2 metry a přemýšlím že bych oželel vyhřívání za cenu více místa na nohy. Tdy kdyby někdo věděl jak ve style objednat vyhřívanej sportovní ... budu rád za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Změřit nemohu, ale tipuju, že tak o 5 cm +/-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 @gabuliatko objednat nejde,proč? ale jak jsem už psal, dá se koupit např. z Kodiaqa a potom stačí jenom přendat a vše funguje včetně vyhřívání. Odpoledne ho změřím,jestli nebude někdo rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 netuším, dealer pravil že bud normál vyhřívaný nebo sport studený děkuji za změření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 6. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Objednat lze, ale jen u sportline. Mám objednanej. Ale do verze Style se sportovní s výhřevem objednat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Také mám objednaný Sportline s vyhřívaným volantem. Od MR 2020 by to měl být opravdu sportovní vyhřívaný volant. U MR 2019 tam byl klasický vyhřívaný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Sportline má sport židle kam se mé polovičce nevedou záda. Zkusím ještě prodejce zda by ten sport teplej voland do style nešel když to MR2020 umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Leda že by ho prodejce přendal z jiného auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Tolik ochoty chtít od prodejce by mne ani nenapadlo. Půjdu si ten sport ještě jednou osahat, ale oni vždy přiběhnou a hned řeší co že to chci za auto a tak, ale předváděčku s ním mi u nich zatím nikdo nenabídl. A prodejce kde sem to objednal zas sport nemá vůbec. Škoda že není nějaká databáze který prodejce má jakou kombinaci pro předváděčky. Ona je vůbec zajímavá doba, někteří nemaj v salonu Karoqa vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Ty větší prodejci mají na svých stránkách seznam předváděcích vozů, stačí zapatrat... Nebo si napsat krátký email, jaký že to mají předváděcí vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Volant osahán, nic extra (krom o 2cm víc místa mezi stehny a volantem) nezjištěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.