RadimBolebruch Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 (editace) Zdravim, nahral som klepotanie, ktore vychadza z lavej prednej casti motora konkretne je zvuk nahraty u laveho kolesa pri volnobehu ked som vysiel z garaze. robilo mi to uz predtym a dal som vymenit komplet spojku aj zotrvacnik. po vymene vsak problem zostal. pri zosliapnuti spojky klepot uplne prestane a ked uvolnim spojku zasa zacne. Nevie niekto co by to mohlo robit? Vobec sa mi to nepaci a bojim sa aby sa nieco horsie nestalo. motor je 1.6 TDI a prevodovka 5Q. auto ma najazdene 225 000 km. dakujem za prispevky. 19475 https://uloz.to/!gbmW9jUjyOBy/19475 Editováno: 13. Březen 2019, autor: RadimBolebruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 to ti spíš cvakají vyběhané ventily nebo vstřiky než převodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBolebruch Vloženo 13. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 ale ideto odspodu z lavej strany ako je prevodovka ked otvorim kapotu tak to neni tak pocut. ako pisem tak po stlaceni spojky to prestane klepat. po uvolneni zasa zacne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM1988 Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Aká bola nakoniec príčina ? Pretože mám podobný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.