Ronald Rony Pokorny Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Dobry den, prosim vas ako zistim, ake predne lozisko mam objednat na vymenu? Podla technicaku sa to da nejako? Na internete som nasiel viacero lozisk na vyber, viete mi prosim nieco odporucit? Skoda Superb 2 Kombi 2010 2.0 TDI 170k Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 zaregistruj se na skoda-dily nebo autokelly a tam tě to podle VIN doporučuje díly vhodné pro tvoje auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronald Rony Pokorny Vloženo 19. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 dakujem Mc Matej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Mě Ecat ukazuje jen jednu možnost a to tohle pokud tam chceš od FAG: https://www.autodily-cardo.cz/podvozek/sada-lozisek-kol-fag-713610610/ Jinak dělali se dva druhy - buď měly uchycení na 3 nebo 4 šrouby. Takže pokud chceš mít jistotu, tak sundat kolo a kouknout se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Sup nemal nikdy trojdierové ložisko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 zdravim vas vymenili mi predne loziska v servise, nepovedali mi ale znacku isiel som do chorvatska a nad 120km/h zvuk ako ked idete po tej bielej ciare na dialnici, no neskutocny hukot, na natocenie volantu to ale prestane nerobilo to vzdy... dal som to do ineho servisu s tym, ze loziska som kupil SKF, po zalozeni sme zistili, ze tie predtym tam dali smejd starline no problem mam ale iny, teraz nad 120 nehuci nic, ale od 50-100 je taky divny zvuk z praveho kolesa, ako keby bol kamienok v disku, vsetko skontrolovane nic tam nie je, ani za brzdovym stitom... chcem sa opytat, moze byt vadne aj nove lozisko? mam to reklamovat cez obchod, kde som kupil? na aute som spravil 5km, montovali to podla momentov v dielenskej prirucke alebo to bude nieco ine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 a třeba jsou ložiska celou dobu ok, a problém je v kloubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.