Matias163 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Zdravím chalani nevien ci tato tema tu uz je ale nic podobne som nenasiel. Roomster 2010 1.2tsi uz preskladane rozvody v piatok som menil silentbloky stabilizatora vsetko ok no dnes to prislo problem je ze ked zaradite 1 prevodovy stupen a zacne sa auto hybat na lavej strane nieco 3krat pukne a je ticho skusal som aj vytocit volat do lava aj do prava a pomali sa pohnut ci nepraskaju klby ale je ticho zvuk sa neda nahrat nakolko vonku nieje nic pocut robi len pri 1 prev.stupni ked sa zacne auto hybat co to moze byt?? Ďakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Nie sú to iba brzdy ktoré sa po dlhšom státí potrebujú odlepiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matias163 Vloženo 26. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Nie brzdy to niesu tie som uz pozeral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matias163 Vloženo 4. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Neviem ci mi niekto poradi ale uz som zufali pred tyzdnom som menil komplet veci na ramenach teda vsetky silentbloky a capy spodny silentblok motora plus silentbloky stabilizatora a neustale tam je to praskanie pri pohynani ide to z lavej strany auto bolo na zdvihaku vsetko sa pozrelo dotiahlo všetko je ok tak uz neviem co to moze byt a o tom ze drnci tycka regulatora turba ani nehovorim a ze motor zacina vydavat divny zvuk ako by zacala hucat predovovka to uz mam tiez nervy a ze tsi su super motory ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.