Publikováno Březen 29, 20196 r Z konfigurátoru scaly zcela zmizela položka Media Command, díky které jde některé funkce infotainmentu u jiných modelů ŠA ovládat přes mobil. Teď je otázka, zda je součástí nového Amundsenu automaticky nebo zcela zmizel. Výrobce ve svých materiálech drží jazyk za zuby.
Březen 29, 20196 r Myslím, že jsem se Scalou v konfigurátoru "pracoval" mezi prvními poměrně brzy po uvedení a marně vzpomínám, že by tam Media Command jako samostatná položka byl.
Březen 30, 20196 r koukám i do prvních ceníků a MEDIA COMMAND tam není. Ani mě to nějak nechybí, on to stejně skoro nikdo neobjednával.
Březen 30, 20196 r U škodovky je to běžná věc. Na propagaci jsou tyhle fičury dobrý, pak ale podpora vázne, je to nepoužitelný a nakonec to v tichosti utnou. Potom vymyslí něco nového co do ročníkově staršího, byť na chlup stejného, modelu už nahradit za nefunkčí SW nejde. No a takhle pořát dokola.
Březen 31, 20196 r Autor Uvidíme, až bude nějaký test. Třeba je ta funkcionalita v infotainmentu integrovaná.
Duben 1, 20196 r Umím číst a nic to nemění na tom co jsem napsal. Jen s malým rozdílem, že Scala nabídne alternativu, kterou nejpozději ve FL nahradí bez zpětné podpory modelu před FL. Vytasí jednu aktualizaci sw v rádiu, dvě maximálně tři v aplikaci do mobilu a pak to zase nechá pomalu odejít do věčných lovišť.
Červen 20, 20196 r Autor Sice jsme se shodli, že funkcionalitu Media Command Scala už nenabízí, ale jak rozumět návodu na straně 59? https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Scala_NW1/02-2019/Manual/Scala/A05_Scala_OwnersManual.pdf?_ga=2.146901172.282550870.1560969438-b464b97c-f661-4650-b4b4-450379c3f471 Začíná to odstavcem Správa mobilních zařízení. Jestli se nepletu, dosud toto třeba Amundsen v jiných modelech bez objednaného Media Commandu nenabízel. Pokud by to mohl někdo odzkoušet v reálu, bylo by to fajn. Upraveno Červen 20, 20196 r od radlat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.