Přejít na obsah

Yogg

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Yogg

Nováček

Nováček (1/14)

34

Popularita

  1. Omlouvám se za OT, ale to se na Slovensku normálně takhle překládá softvér a hardvér všude, nebo je to jen doména škodovky? :)
  2. Yogg

    MR 2020

    Octavia Combi 125 let v konfigurátoru.
  3. Je to dané politikou koncernu, silnější motory koncern pro tuto platformu samozřejmě k dispozici má. Nicméně do budoucna, pokud bys chtěl výkon v dané třídě, musel bys vzít vůz z divize Cupra (Audi S3 sportback stranou, tam je to jiný budget)
  4. Yogg

    Škoda SCALA

    Jako fakt hele. Na Rapid SB Scoutline byla taky pistachio green přece. :)
  5. Yogg

    Škoda SCALA

    To má být až na Scoutech, a to je někde na jaře 2020 tuším.
  6. Yogg

    Škoda SCALA

    Edice 125 tam bude snad zítra. Fabka, Scala i Karoq.
  7. No můj názor je v tomhle případě irelevantní, protože mám poměrně dobrou produktovou znalost a vidím dovnitř :) Ale je fakt, že ten název byl zavádějící. V právním upozornění konfigurátoru, v sekci "uvedené údaje, použité fotografie" je toto "... Autoři serveru si vyhrazují právo chyb zápisu a omylu...
  8. Však je v konfigurátoru napsané, že to je na straně řidiče. Ale i tak je to marketingový nástroj a ne objednávkový systém nebo eshop. Je lepší obecně řešit dotazy před objednáním auta s autorizovaným dealerem. :)
  9. Yogg

    Škoda Octavia IV

    Ano tomu se říká sociální bublina, okruh tvých známých a tohle fórum. Lidé s podobnými názory, zájmy a řekněme třeba i příjmy. :) Na druhé straně je ale jiná sociální bublina lidí, která má zcela jiný nebo opačný názor, a ta může být klidně stejná nebo větší.
  10. Yogg

    Škoda Octavia IV

    Vzhledem k průměrnému stáří vozového parku v ČR budou fyzické osoby nepodnikající, co si koupí novou Octavii v naprosté minoritě z celkového objemu prodaných vozů, ať už nových nebo bazarových. Mě osobně je líto za tak spotřební věc jako auto, ať je jakékoliv, dávat tolik peněz, ale to je každého věc ať si každý koupí co chce :)
  11. Yogg

    Škoda Octavia IV

    i30 je dle mě spíš blíž ke Scale než k současné Octavii, ale budiž :) Nicméně Bernhard Maier sedíc na Pentagonu nedělá cenotvorbu nových modelů na základě "průměrného čecha" že.
  12. Yogg

    Škoda Octavia IV

    Já si myslím, že mícháš trochu jabka s hruškama. Ano ergo sedačky má už dneska v nabídce hodně aut, ale je potřeba si uvědomit, že se mohou v parametrech dost lišit a to udělá ve finále jinou cenu. Ergo sedačky můohou mít čalounění z kůže, z látky, kombinací alcantary, látky...perforovaný s odvětráváním. Cena za perforovanou kůži je jinde než za látku nebo alcantaru. Můžou být s masážní funkcí, která může vypadat různě, buď ti tam jen jezdí ta bederní opěrka, nebo je to vícebodové. Můžou být elektricky nastavitelné v x různých směrech, s nastavitelným podsedákem nebo bez. S pamětí nebo bez. Navíc ještě tohle všechno jestli je jen u řidiče a nebo i spolujezdec. Já mám jakési ergo sedačky na Golfu 2018, jmenují se nějak ErgoActive. Ale je to jen alcantara/látka, jen řidič, jsou vyhřívané, ale nemají odvětrávání, nemají paměť, "masáž" tam je. A stáli tehdy někde kolem 35k-40k, ale je to parametrově něco jiného.
  13. Yogg

    Škoda Octavia IV

    Tohle je startovací série. Liftback bude v dubnu 2020 cca. Motory budou naskakovat, stejně jako další extra výbavy, kola.... Teď tam ještě nejsou třeba servisní služby, prodloužené záruky, příslušenství atp.
  14. Yogg

    Škoda Octavia IV

    klíííd, chybí Active a tříhrnek. To pak spadne. :)
×
×
  • Vytvořit nový...