Thunder38 Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Zdravím, Podělím se zde se svojí prací na karoserii Grinche za pomocí fólie ve spreji. Upravil jsem přední + zadní znak, C sloupky, nápisy (pouze jeden zatím, druhý se nepovedl a bude potřeba udělat znova) s černou lesklou fólií a mřížku černou matnou fólií. Pokud by měl někdo připomínky, dotazy nebo nápady, budu rád za každý názor Kdyby se někdo chtěl zeptat na pomoc anebo váhá s aplikací takovéto fólie rád vysvětlím můj postup, který jsem zvolil a zkušenosti, které s ní mám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Hezky sis vyhral, ale proc jsi nezvolil cernou lesklou? Jen se ptam, nemam s tim zadne zkusenosti, tak treba se ani neprodava, tak abys to nebral jako hejt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunder38 Vloženo 4. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Černou lesklou je vše kromě mřížky, na tu už nezbylo a řekl jsem si, že už to tak nechám, ale kamarád chtěl ještě nastříkat Octu tak jsem vzal tentokrát matnou a šplíchl ji tam. Rozdíl mezi těma dvěma je skoro nulový, proto černá lesklá nepůsobí jako černá lesklá ? Doufal jsem, že když je napsáno lesklá tak bude jak střecha od výrobce ale není no :D Každopádně mi to nijak nevadí a musím říct, že i tak jsem s výsledkem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 jo taaak..ja si to precetl v rychlosti...a pak videl ty C sloupky , ze to vypada jako matne, oproti streše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunder38 Vloženo 4. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Jinak pokud by někdo hledal přesně C sloupek v barvě střechy tak jsem ho viděl myslím na OBautodíly, ale cena byla něco kolem 1 500,-. Mě přišel výhodnější sprej za 400 na všechny znaky a nápisy. V porovnání s díly: Oba originální znaky: 2000,- Sloupky: 1500,- Rám mřížka MC černá 1700,- Černé nápisy jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 ja znaky odchromovával a pak lakoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 @Thunder38 a nedal by se ten lesk na tom C-sloupku vytvořit stříknutím vrstvy bezbarvého laku ? jen takový nápad..nejsem lakýra a tomuhle moc nehovím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunder38 Vloženo 5. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 @kvetosm To sis vyhrál už trochu víc a musím říct, že výsledek očividně stojí za to ? @ski1961 To mě nenapadlo, myslím , že by to asi nebyl problém, zkusím se poptat a pokud najdu sílu tak bych případně sem hodil výsledek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 @Thunder38 myslím, že by to za to stálo to zkusit..jako fajn, ale pořád si myslím, že ten C-sloupek by byl k té černé střeše hezčí taky v lesku, aby to bylo jednolité... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 @Thunder38 a hlavně jak se dal pryč ten chrom, tak už to přežilo dvě zimy a stále není vidět jediná vada třeba od odletajicich kamínků a tak.. protože co jsem se tak dočetl tak lidi co si to stříkali rovnou na chrom tak se jim to během chvíle opryskalo a dokonce jsem teď videl i na živo jeden co dotyčný kupoval už v barvě rovnou z e-shopu , ze už má taky dvě známky od kamínků a to ho tam má asi půl roku teprve ten znak na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.