Přejít na obsah

Plynové vzpěry kapoty

Tomáš

Doporučené příspěvky

tak pilovat tady.........ja teda mel jehlanek ve vrtacce,staci fakt malo,tak 5mm do ucka,bacha na zajistovaci dirky v kloubku,at je nevezme tou vrtackou....Jo a v sade pri koupi jsou dva druhy zavitu,tak ten delsi je lepsi dat do blatniku,kratsi tam take jde,ale delsi je lepsi,je tam pnuti jak krava na ten sroub a poradnou podlozku,jinak to mozna vyhne ten sroub v blatniku pri zvedani

post-24-1175103228_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zásadná otázka : hrubým hore / dole ? Nejde mi o dizajn ale o funkčnosť. Raz som niekde čítal že opačná montáž radikálne zníži životnosť. Mám INXX, objednané od JOMu, na stránke majú hrubým dole, ale mne by sa asi páčili viac opačne, tak ako ich má v návode Milotec. Včil babo raď...

post-2396-1176296952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

chlapi mrknete na sroub blatniku,nad kterym vede ta vzpera pri zavrene kapote,me se to dotykalo,trosku to rezonovalo,vyreseno kouskem gumy na sroub,jinak by to slo pozvednutim vzpery

Mne to odrelo trochu barvu ze vzpery, pro jistotu sem mirne zbrousil srouby do blatniku, stacilo minimalne a je to ok

Odkaz ke komentáři

Zásadná otázka : hrubým hore / dole ? Nejde mi o dizajn ale o funkčnosť. Raz som niekde čítal že opačná montáž radikálne zníži životnosť. Mám INXX, objednané od JOMu, na stránke majú hrubým dole, ale mne by sa asi páčili viac opačne, tak ako ich má v návode Milotec. Včil babo raď...

Tak jak to máš na obrázku je to obráceně než ty od Milotecu, ty se dávaj tím silnějším nahoru...

Odkaz ke komentáři

chlapi mrknete na sroub blatniku,nad kterym vede ta vzpera pri zavrene kapote,me se to dotykalo,trosku to rezonovalo,vyreseno kouskem gumy na sroub,jinak by to slo pozvednutim vzpery

Mě se to nestalo. Napadá mě, jestli to nemůže být podložkama??

Ahoj. Ja som to tiež dal hrubím do dola. Pasovalo oki. ( Mam to z Revilshopu)

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
Chlapi, jakou máte zkušenost s těmi vzpěrami od INXX , mě teď při otvírání strašně vržou??

Už jsem je namontoval na dvě auta a vrzali taky. Ale po několika otevření a zavření se to srovnalo a teď je klid. Zavržou, když kapotu strašně pomalu otevírám nebo zavírám, když to klasika pustím nahoru, nebo s ní praštím dolů, tak jsou tiché.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, jakou máte zkušenost s těmi vzpěrami od INXX , mě teď při otvírání strašně vržou??

Taky jsem zrovna včera na to přišel přišel. A teď koukám na svojí fotku tady na začátku, že je mám taky "tlustým" :D nahoru. Asi chce trošku máznout pístnice.

Editováno: , autor: Tomáš
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska zkusil dát ty vzpěry na auto a neuspěl jsem.Mám ty INXX a myslím že bez úpravy to fakt

nepůjde.Co Vy na to,nebo máte jen ty od Milotecu?Díky.

Od Milotecu nemám,ale vzpomínám si když jsem je objednával,prodejce mNic jsem neupravoval a nevržou.i řekl,že na Oktu nemá a doporučíl mi vzít na Golfa.

Třeba je to tím,jinak nevím.Nic jsem neupravoval a nevržou. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska zkusil dát ty vzpěry na auto a neuspěl jsem.Mám ty INXX a myslím že bez úpravy to fakt

nepůjde.Co Vy na to,nebo máte jen ty od Milotecu?Díky.

Od Milotecu nemám,ale vzpomínám si když jsem je objednával,prodejce mNic jsem neupravoval a nevržou.i řekl,že na Oktu nemá a doporučíl mi vzít na Golfa.

Třeba je to tím,jinak nevím.Nic jsem neupravoval a nevržou. :palec2:

Tak to jsem v řiti,totiž ten úhel co je mezi tou vzpěrou a tím šroubem s hlavičkou co je na kapotě,je tak velkej,še ta vzpěra nemá šanci

do té kuličky zapadnout a už vůbec zajistit tou spojkou.Tak nevím...

Odkaz ke komentáři

Budeš muset brousit, já taky piloval. Nechápu, jak tam někomu můžou jít ty zpěry INXX bez úprav. Projdi tohle téma, jsou tady už i fotky kde a co ubrousit. Já to brousin na malé brusce, když jsem je dával podruhé na auto kámošovi, tak broušení na 5 minut. Neboj to zvládneš. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...