MichVal Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Zdravím, už delší dobu se scháním po Yetíkovi a dnes jsem na na něco narazil. Jde mi o to, že motory z označením CFHC a CFHF jsou mi známy. Ale daný Yeti má označení CBDB. To jsem ještě u žádného snad neviděl. Jde o model 2009. V servisce je označen Yeti 4x4 CR EXP BW 103kW CBDB Chci se proto zeptat, co je to za motor? Konstrukce, spolehlivost, nějaké časté potíže a problémy atd. Na co si dát při koupi pozor. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 TDI Common Rail první generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichVal Vloženo 14. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Pawouk díky za tabulku a za ochotu. Ale to ne zcela zodpovídá můj dotaz. Mě spíš zajímají osobní zkušenosti a to, co lidi o tomto motoru vědí a jsou mi schopni poreferovat, co to je zač... Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 já ho mám CBDB na Yetim a normální motor jede, v neautorizovaném servisu s nim nemaj problém že by něco nebylo a zatim jsem na něm najel 20 000 km celkem má 145 000 a zatim sem nic na motoru krom údržby nic nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Taky ho mám, najeto 198tis a okolo motoru "jen" tři závady 50tis - Snímač rozdílu tlaku pro DPF 90tis - Snímač polohy ovladače plnícího tlaku turba 171tis - Snímač teploty spalin na turbu ve 180tis výměna rozvodů, ale to není závada :-) ve 192tis se mi nedavno poprvé ozval EGR ventil, 3x do nouzáku, ale od té doby je zatím klid a jezdí jakoby nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichVal Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Díky pánové za vaše komenty, ale nabízené auto už je bohužel pryč. Resp. bylo pryč už v pondělí. Ale stejně díky. Budu hledat dál a když narazím na CBDB, tak budu vědět. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.