Griessl Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Zdarec, zítra si chci namontovat nový Jumbo Box s loketní opěrkou. Musím ale přehodit spínač centrálního zamykání, tady problém nevidím, ale horší to je se zásuvkou. Hledal jsem návody různě po forech, někde píšou, pouze ze spodu odmáčknout zobáčky a celek vytáhnout, nebo vytáhnout plechovou objímku a potom tem plastový kroužek, dokonce jsem našel, že je nutno použít přípravek na vytažení zásuvky, byl tam i s obrázkem. Dělal to někdo? Nevíte jak na to, ať to nezničím? V pátek ráno zase musím jet, tak to potřebuji během zítřka udělat. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Griessl Vloženo 18. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Tak jsem se do toho dneska pustil a naštěstí se zásuvkou nebyl žádný problém. Tím, že jsem měl vyndaný celý střední panel a byla to jen zásuvka na 12V bez osvětlení, tak stačilo ze spodu zmáčknout ty dva zobáčky a celek vysunout ven. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.