Petrkiller Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Tak to nevím. ☹️ Už mě napadá jedině zavolat do autorizaku. Pokud nemáš žádný tam u sebe, zkusil bych zavolat do nějakého v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 10. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Děkuju mockrát. Zkusím zavolat nebo napsat do ČR. Ještě mě napadlo Dieselpower.cz. Na forum se mi nejde zaregistrovat ale třeba firma napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Pokud neporadí ten, tak ještě tdi fun a nebo nakonec cimbu. Ale myslím si, že budeš muset hledat na fórech a měnit díly pokus omyl. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HasičČR Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Ahoj, povedlo se nějak vyřešit? Mám podobný problém. Turbo kopně citelně jen mezi 2500-3000 otáček, jinak auto zrychluje lenivě jak atmosféra a nově se mi při rozjezdu a řazení mezi 1 a 2. stupněm začalo po sešlápnutí spojky ozývat pouuu.....takže jsem na tom asi úplně stejně a rada by se mi moc hodila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.