Publikováno Říjen 24, 200618 r Zdravim, kolega si koupil novou fabii. MR 2006, Combi Elegance. Postrada ale kontrolky otevrenych dveri, o kterych jsem mu rikal ze mam. Kdyz jsem se ho ptal co ma mezi budikama (kde ja mam ty dalsi kontrolky), tak prej ze tam ma cernej obdelnik s rastrem , tak tipuju ze ma asi maxi-dot. Je nejakym problem to zprovoznist nebo to je rovnou zavada?
Říjen 24, 200618 r Zdravim,kolega si koupil novou fabii. MR 2006, Combi Elegance. Postrada ale kontrolky otevrenych dveri, o kterych jsem mu rikal ze mam. Kdyz jsem se ho ptal co ma mezi budikama (kde ja mam ty dalsi kontrolky), tak prej ze tam ma cernej obdelnik s rastrem , tak tipuju ze ma asi maxi-dot. Je nejakym problem to zprovoznist nebo to je rovnou zavada? zobrazuje se mu PP na malem displeji?
Říjen 24, 200618 r Pokud by měl maxík tak by to asi věděl, protože by si za to pořádně připlácel a já bych si teda 5 táců pamatoval
Říjen 24, 200618 r A hlavne by musel bejt asi uplne slepej, protoze na maxidotu je kontrolka otevrenych dveri jako KRAVA
Říjen 25, 200618 r Autor Tak nic, onlouvam se, kolega je zmatenej. Ted kdyz jsem z nej tahal dalsi info, tak se priznal, ze si neni jistej, a ze mu v tom obdelniku asi nejaky kontrolky svitej. Puvodne slo o to, ze mu vadi, ze kdyz zamkne auto a ma blbe zavreny dvere, ze ho to neupozrni (alarm nema). Ja mu rikal, ze i kdyz zamknu auto, ze vidim svitit kontrolku otevrenych dveri. On trvdil, ze tam nic nevidel, ted kdyz jsem to chtel potvrdit, tak uz nevi jiste..
Říjen 25, 200618 r Asi od faceliftu skutečně kontrolka otevřeních dveří po vypnutí zapalování nesvití. Po vypnutí zapalování ukazuje otevřené dveře jen verze budíků s maxidotem. Upraveno Říjen 25, 200618 r od rkonf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.