Tomas.sramek Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Mám jen dotaz ohledně výměny pal. Filtru stačí ho vyndat zalejt naftou a natočit?? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Prosím odkaz nějak se neorijentuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Niečo k tomu máš aj v tomto vlákne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ano, staci. Nezlakni sa, po vymene bude mierne dlhsie tocit ako normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Nevím někde jsem četl že se musí moderní motory common Rail odvzdusnovat nějakym postupem tak se toho bojím právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 A co říkáte na přísadou Tec 2000 na pročištění diesel systému před výměnou filtru (vyjeti jedné nádrže s tímto aditivem a pak vyměnit vložku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 před 1 hodinou, Tomas.sramek napsal: Nevím někde jsem četl že se musí moderní motory common Rail odvzdusnovat nějakym postupem tak se toho bojím právě stačí přes VAG pustit čerpadlo, aby se systém naplnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Takže bez vagu to nemám dělat jen zalít a hotovo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Moje zkušenost týden zpět na 1.6 TDI, stačí zalít po okraj obalu, nastartovat. Nic víc, dělal jsem tak zároveň 2 auta a v pořádku. Start jako bych nic nedělal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Presne tak. Nepotrebujes k tomu diagnostiku. Vybrat, vysat naftu (ale nemusis, ak nechces...), zaliat, zlozit a nastartovat. Hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Je to tak, to dolití je jen nouzovka. Nahoře a v trubkách zůstane vzduch, který se vyžene až při startování a celé to chvíli běží na sucho. Samozřejmě je otázkou, jak to dělají v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Zdravím, Pod jakým termínem mám hledat v servísní knížce výměnu palivového filtru ? Předpokládám, že pokud má auto najeto přes 200tkm, tak určite byl minimálně dvakrát měněn. Nicméně bych se rád ujistil ale v servisce to nemůžu najít... (auto jezdilo jen do autorizovaného servisu Havex) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Zkus "čistič paliva". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Ahoj, dodatečně se omlouvám za založení nového téma a díky za přesunutí, mohl jsem rovnou pokračovat v tomhle... Našel jsem čistič paliva vznětového motoru. Takže je to ono? Díky moc pawouku! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Jo, to je přesně ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.