vojtech93 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Zdravím, nevíte někdo kde sehnat gufero do posilovače brzd? Nikde na netu jsem ho nesehnal. Všude v krámě mě nabízí celý posilovač, včetně dealera. Posilovač syci, když není pedal zatíženy. Gufero jsem vytáhl a bylo nacaty, tak jsem se ho snažil zachránit (zalepit a namazat) chvíli to vydrželo, ale už se syčení zase začíná pomalu objevovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawkazz Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Hele je to takovy tichy syceni? Ja mam asi neco podobneho nebo ne li to same. Zkratka slysim jemne siceni a kdyz lehce seslapnu brzdu, tak to prestane, je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 http://www.autodilyhh.cz/gufero-posilovace-brzd-s120-38507-954038107 nebo jakýkoliv obchod s ložisky. Nevím jestli je to správně, ale rozměr by měl být 38 x 50 x 7 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.