Vixie_Vaxie Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Ahoj všem, jsem momentálně novým majitelem F3 combi facelift (08/2018) a mám dotaz ohledně elektricky sklopných zrcátek. Našel jsem pouze témata na O2/O3, ale ne na F3. Na svém starem P307 SW jsem je měl. Ve městě super pomocník (hlavně když bydlíte na sídlišti, kdy má každý radost nějaké ukopnout)... Ptám se tedy, jestli F3(Facelift) již nabízí elektricky sklopná zrcátka (možnost sem nenašel ani na Konfigurátoru škoda). Na internetu jsem našel elektrická zrcátka (ale nejspíš to bylo jen špatně uvedeno - eletrická "zrcátka", ne celé sklopné díly. Díky za odpověď. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Fabia neumí elektricky sklopná zrcátka v žádné výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vixie_Vaxie Vloženo 29. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 už sa to riešilo o pár tém nižšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Myslím že tady nebyl dotaz ani tak na sklápění zrcátka při couvání, ale na celkové složení zrcátek k autu například po zamknutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vixie_Vaxie Vloženo 30. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Ano myslel jsem sklopení při zamknutí, (ne jen při couvání), ale že to lze u O jen při couvání je mi taky novinka. Díky všem ... tím bych asi vlákno rovnou uzavřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Při couvání se ti hýbnou jen sklíčka a to funguje jen i O. Samotné sklopení celého těla neumí ani ovce. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.